GRAFIKnet NA LABELEXPO EUROPE 2017 - Bruxelles - 25. - 28.09.2017.

Još malo nas dijeli od otvorenja najvećeg europskog sajma etiketa koji će u 4 dana i 9 paviljona predstaviti 650 izlagača.
GRAFIKnet Team će biti prisutan čitavo vrijeme trajanja sajma na štandovima naša tri najveća partnera DURST, KODAK & GM - GRAFISK MASKINFABRIK.

DURST – ŠTAND 8B26
Predstaviti će svoj najnoviji UV ink-jet stroj za digitalni tisak etiketa iz role s izuzetnom brzinom i 8 boja - TAU 330 RSC, u kombinaciji s OMET-ovim Xflex X6 hibridnim rješenjem, te novim Web2print sučeljem.

KODAK – ŠTAND 4D65 
Za vrijeme LabelExpo-a, Kodak će službeno otvoriti i svoj novi „Flexo Packaging Technology Center“ u Bruxellesu, poznat kao Kodak Flexo HUB. Ovaj vrijedan projekt stavlja naglasak na partnerske odnose s kupcima, ostalim robnim markama i industrijskim udruženjima. Posjetitelji će imati priliku vidjeti demonstracije KODAK FLEXCEL NX sustava, pohađati tehničku obuku ili testirati FLEXCEL NX ploče.

GM - GRAFISK MASKINFABRIK – ŠTAND 9A40
Predstaviti će svoju paletu industrijskih doradnih strojeva za doradu materijala otisnutih u roli, koje uz štancanje, ricanje i ostale doradne radnje omogućuju i dodatno oplemenjivanje etiketa (foliotisak koji istovremeno radi iz dvije folije i UV lakiranje cijele površine ili parcijalno), te mnoge druge opcije i mogućnosti koje dodatno povećavaju vrijednost gotovih proizvoda.

Ukoliko trebate dodatne informacije ili želite dogovoriti posebne angažmane i prezentacije na sajmu slobodno nas kontaktirajte:

Za DURST - Dean Tolp, GRAFIKnet, +385 91 472 3454Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Za KODAK - Antonio Zadro, GRAFIKnet, +385 91 472 3461Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Za GM - Nikola Paulić, GRAFIKnet, +385 91 472 6462Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Za korisnike iz SLOVENIJE - Klemen Bister, BISSON grafik, +386 41 323 509Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Više o sajmu pročitajte na službenim stranicama LabelExpo-a - http://www.labelexpo-europe.com/#sthash.1kG3kOpu.dpbs

Vidimo se na LABELEXPO-u!

 

GRAFIK.NET

Osjetite boje - Istražite mogućnosti - Otkrijte savršenstvo - 17 godina s vama

CTP SUSTAVI

CTP osvjetljivači - Razvijačice - Izlagači uređaji i ostali alati - Fleksografski sustavi - Mjerni instrumenti - Proofing - CTP ploče i ostali repromaterijal

Digitalni tisak

Inkjet digitalni tiskarski strojevi - Inkjet strojevi velikog formata - Elektrofotografski c/b digitalci - Kolor digitalci - Boje i ostali repromaterijal

Dorada

Bigerice – Falcerice – Laminatori – Rezačice - Strojevi za uvez - UV lakiranje - Dorada iz role - Izrada kartica - Multifunkcijski strojevi za doradu - Ostala doradna oprema

Produkcijski softver

Softverska rješenja i programski paketi za pripremu tiska, konverziju boja i probne otiske za ambalažni i komercijalni dio tiskarske industrije - MIS/ERP sustavi za upravljanje poslovnim procesima

Strukturno kabliranje

Računalne mreže, audio i video sustavi, konferencijski sustavi, usluge tehničke podrške