Sajmovi - najava: FESPA 2015

Najveći svjetski sajam specijaliziran za digitalni tisak širokog formata, sitotisak, te tisak na tekstilu, u završnim je pripremama za svoju slijedeću misiju. Na vrijeme se pripremite za lansiranje u potpuno novi SVIJET ISPISA!

FESPA 2015

Cologne – Koln (Njemačka)
18. – 22. Svibnja 2015.

Durst Phototechnik je ovogodišnji službeni Zlatni sponzor FESPE.

Čekamo Vas na štandovima naših partnera:

Durst Phototechnik Digital Technology GmbH (Paviljon 7 – Štand K10)

Caldera (Paviljon 6 – Štand T80)

Elitron IPM S.r.l. (Paviljon 6 – Štand T50)

Ove godine će na FESPI kao i uvijek biti predstavnici tvrtke Grafik.net, te naš slovenski partner Bisson Grafik:

Dean Tolp - Grafik.net, mobitel: 00385 91 472 3454, email: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Mario Dodig – Grafik.net, mobitel: 00385 91 472 3472, email: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Klemen Bister – Bisson Grafik, mobitel: +386 41 323 509, email: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Možete ih slobodno kontaktirani ukoliko trebate dodatne informacije ili želite dogovoriti posebne angažmane i prezentacije.

Više o sajmu možete pročitati na službenim stranicama FESPE http://2015.fespa.com/en/

Vidimo se na FESPI!

Grafik.net Team

 

GRAFIK.NET

Osjetite boje - Istražite mogućnosti - Otkrijte savršenstvo - 25 godina s vama

CTP I KONVENCIONALNI TISAK

CTP osvjetljivači - Razvijačice - Izlagači uređaji i ostali alati - Fleksografski sustavi - Mjerni instrumenti - Proofing - CTP ploče i ostali repromaterijal

Digitalni tisak

Inkjet digitalni tiskarski strojevi - Inkjet strojevi velikog formata - Elektrofotografski c/b digitalci - Kolor digitalci - Boje i ostali repromaterijal

Dorada

Bigerice – Falcerice – Laminatori – Rezačice - Strojevi za uvez - UV lakiranje - Dorada iz role - Izrada kartica - Multifunkcijski strojevi za doradu - Ostala doradna oprema

Produkcijski softver

Softverska rješenja i programski paketi za pripremu tiska, konverziju boja i probne otiske za ambalažni i komercijalni dio tiskarske industrije - MIS/ERP sustavi za upravljanje poslovnim procesima

Strukturno kabliranje

Računalne mreže, audio i video sustavi, konferencijski sustavi, usluge tehničke podrške

GRAFIK.NET D.O.O.

Trnjanska cesta 114
10000 ZAGREB
HRVATSKA
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
T +385 1 6137 414
ugp member badge1 350px

POŠALJI PORUKU

PRATITE NAS

  

Kolačiće koristimo za prilagođavanje sadržaja web mjesta, značajki društvenih medija i analizu prometa. Također dijelimo informacije o vašoj upotrebi ove web stranice s našim oglašivačkim i društvenim medijskim partnerima.