Canon predstavljanjem uređaja imagePRESS C650 korisnicima nudi prvi korak u svestranost primjena profesionalne razine

Canon Europe, vodeći svjetski dobavljač slikovnih rješenja, proširuje svoj portfelj imagePRESS koji je vodeći na tržištu predstavljanjem uređaja C650. Ovaj novi model koji ispisuje 65 stranica u minuti korisnicima, a to su interni odjeli za ispis, kreativne tvrtke i proizvođači dokumenata prema profesionalnim standardima, nudi početnu točku za još specijaliziranije primjene koje su prije bile ograničene mogućnostima završne obrade i integracijom tijeka rada.

Opširnije

X-Rite eXact enhancements!

With new enhanced features, the X-Rite eXact continues to fully support color workflows and procedures for Commercial and Packaging Printing.

Enhancements include:

• The latest updates to comply with G7 guidelines.
  • Extended language support.
  • New graphical representation of measurements.
  • and more.

Opširnije

GRAFIK.NET

Osjetite boje - Istražite mogućnosti - Otkrijte savršenstvo - 19 godina s vama