MPS RJEŠENJE ZA VRHUNSKU IZVEDBU FLEKSOTISKA

Nizozemska tvrtka MPS, od samog je osnivanja prije 25 godina, predvodnik uvođenja najmodernijih tehnoloških postignuća u fleksografskom tisku na uskoj roli za ambalažnu industriju i industriju proizvodnje etiketa. Svojim robusnim sustavima korisnicima nudi jednostavnost rada, a s preko 750 instalacija u preko više od 100 zemalja dokazuje iznimnu kvalitetu ispisa i brzi povrat ulaganja.

Pored najbolje tehnologije, MPS se fokusira na što jednostavnije rukovanje uređajima, zahvaljujući već standardnoj Crisp.dot® tehnologiji, memoriranju postavki posla, pokretnim ladicama s tintom i intuitivnim „klik“ tipkama. Sve to dodatno motivira operatere koji dokazano vole raditi sa  MPS uređajima.

MPS uređaji standardno su digitalizirani i umreženi kako bi kupcima omogućili postići najviše performanse i samim time visoku konkurentnost te profitabilnost na tržištu koje se ubrzano mijenja.

MPS tiskarski uređaj nudi visokokvalitetno rješenje fleksografskog tiska na široku paletu materijala, od tankih folija do kartona. Kvaliteta, automatizacija i servisna podrška su na neosporno najvišoj razini, uz višegodišnje jamstvo do 5 godina.

Istaknimo odabrane MPS karakteristike:

Next Generation povezivost:

  • Analiza učinka temeljena na digitalno dohvaćenim podacima s uređaja
  • Nadzorna ploča za performanse i novi HMI
  • Upravljanje korisnicima

Next Generation izvedba

  • E-sleeve s novim brzim otpuštanjem za bržu promjenu posla
  • Pokretne ladice za tintu omogućuju ergonomski rad i bržu promjenu posla
  • Napredna memorija poslova za bržu promjenu posla

Next Generation jedinstvene MPS funkcionalnosti

  • Automatsko memoriranje predregistracije kako biste smanjili otpad
  • Crisp.Dot® tehnologija – tiskovni cilindar bez pogona za optimizaciju procesa ispisa
  • i-Control® za povećanje produktivnosti
  • Ekstremna modularnost - 7 funkcionalnosti za vrhunsku fleksibilnost

Želimo naglasiti kako MPS proizvodnju zasniva na najvišim standardima kvalitete mehanike, elektronike i softvera. Ugrađuju se samo komponente najboljih proizvođača poput Bosch Rexroth-a, a sve to rezultira minimalnom potrebom za servisom i osigurava dugotrajan rad bez brige i s maksimalnim učinkom. Imajte na umu da se najbolji TCO temelji na stabilnosti samog uređaja, jednostavnom upravljanju uređajem, u kombinaciji s dobro obučenim operaterima. MPS vodi računa o tome te je stoga uređaj praćen softverom koji u potpunosti „snima“ sve aktivnosti na uređaju i na temelju dostupnih podataka možete se konzultirati s MPS-ovim tiskarskim i tehničkim stručnjacima o mogućim unaprjeđenjima proizvodnje.

Uz MPS Connect imate na dohvat ruke uvid u vrijedne podatke o performansama uređaja. Uronite u tiskarski uređaj i pogledajte što se točno događa. Senzorska tehnologija u kombinaciji s internetom (IoT) omogućuje prikupljanje podatka u stvarnom vremenu. Stotine senzora u Vašem inteligentnom uređaju prikuplja podatke svake sekunde. Senzori obrađuju informacije poput brzine, snage, događaje, poruke alarma, vlažnosti i temperature. Ta „tvornica podataka“ pokreće niz algoritama koji kreiraju jasan uvid u performanse tiska. Sam softver pretvara te podatke u niz izvješća i grafikona. Ovi vrijedni podaci mogu se vidjeti 24 sata dnevno, 7 dana u tjednu, na Performance Dashboard sučelju Vašeg mobitela, računalu, samom tiskarskom uređaju, gdje god se nalazili. Na temelju ovih online podataka, utemeljenih na činjenicama, možete optimizirati performanse Vašeg uređaja i smanjiti otpad.

MPS stvara dodatnu vrijednost u optimizaciji Vaših procesa ispisa, MPS Performance Program podržava Vašu organizaciju optimizirajući cjelokupni tijek rada i operacije, što rezultira najvećom produktivnošću uz značajne godišnje uštede, stvarajući najveći profit.

Od nedavno u GRAFIK.net ponudi!

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. / +385 1 6137 414

GALERIJA

Tagovi: MPS

GRAFIK.NET

Osjetite boje - Istražite mogućnosti - Otkrijte savršenstvo - 22 godine s vama

CTP I KONVENCIONALNI TISAK

CTP osvjetljivači - Razvijačice - Izlagači uređaji i ostali alati - Fleksografski sustavi - Mjerni instrumenti - Proofing - CTP ploče i ostali repromaterijal

Digitalni tisak

Inkjet digitalni tiskarski strojevi - Inkjet strojevi velikog formata - Elektrofotografski c/b digitalci - Kolor digitalci - Boje i ostali repromaterijal

Dorada

Bigerice – Falcerice – Laminatori – Rezačice - Strojevi za uvez - UV lakiranje - Dorada iz role - Izrada kartica - Multifunkcijski strojevi za doradu - Ostala doradna oprema

Produkcijski softver

Softverska rješenja i programski paketi za pripremu tiska, konverziju boja i probne otiske za ambalažni i komercijalni dio tiskarske industrije - MIS/ERP sustavi za upravljanje poslovnim procesima

Strukturno kabliranje

Računalne mreže, audio i video sustavi, konferencijski sustavi, usluge tehničke podrške

GRAFIK.NET D.O.O.

Trnjanska cesta 114
10000 ZAGREB
HRVATSKA
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
T +385 1 6137 414
ugp member badge1 350px

POŠALJI PORUKU

PRATITE NAS

  

Kolačiće koristimo za prilagođavanje sadržaja web mjesta, značajki društvenih medija i analizu prometa. Također dijelimo informacije o vašoj upotrebi ove web stranice s našim oglašivačkim i društvenim medijskim partnerima.