Potpora iz Europskog fonda za regionalni razvoj - Primjena IKT u službi optimiziranja poslovnih procesa

fond eu
2

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj

Naziv projekta: Primjena IKT u službi optimiziranja poslovnih procesa

Kratki opis projekta: Dana 18.11.2019. poduzeće Grafik.net d.o.o. potpisalo je s Ministarstvom gospodarstva, poduzetništva i obrta te Hrvatskom agencijom za malo gospodarstvo, inovacije i investicije, Ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava u svrhu provedbe projekta pod nazivom „Primjena IKT u službi optimiziranja poslovnih procesa“, referentna oznaka ugovora KK.03.2.1.19.0302. Provedba projekta sufinancirana je iz Europskih strukturnih i investicijskih fondova u financijskom razdoblju 2014.-2020.

Provedba ovog projekta omogućit će uvođenje sustava za upravljanje poslovnim procesima čime će se integrirati svi poslovni procesi u poduzeću. To se odnosi na 10 poslovnih procesa: proizvodnja, upravljanje ljudskim potencijalima, financije i računovodstvo, upravljanje imovinom, logistika, marketing, nabava, prodaja, strateško planiranje te upravljanje rizicima.

Ciljevi projekta: Poslovni i marketinški ciljevi su porast prihoda od prodaje, porast prihoda od izvoza, otvaranje 1 novog radnog mjesta, mogućnost pristupa informacijama iz raznih odjela poduzeća, kvalitetnije planiranje potreba proizvodnje, veća fleksibilnost radnih mjesta, automatizacija izdavanja dokumenata, jednostavnije planiranje i praćenje poslovnih aktivnosti kroz uvođenje kalendara aktivnosti, kvalitetno upravljanje odnosima s kupcima, učinkovita razmjena informacija i suradnja između dobavljača, zaposlenika i klijenata, bolje upravljanje portfoliom proizvoda i usluga i te bolja definicija cjenovnih politika.

Očekivani rezultati projekta:

  • Porast prihoda od prodaje
  • Porast prihoda od izvoza
  • Povećanje broja zaposlenih kroz otvaranje 1 novog radnog mjesta
  • Uvođenje IKT poslovnog rješenja
  • Unapređenje poslovnih procesa

Ukupna vrijednost projekta: 1.415.850,75 Kn

EU sufinanciranje projekta:  764.140,00 Kn

Razdoblje provedbe projekta: 24. listopada 2019. do 24. travnja 2021.

Kontakt osoba za više informacija: Krešo Culjak, mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.  , tel: +385 91  472 3451

Više informacija na www.strukturnifondovi.hr  i

https://strukturnifondovi.hr/natjecaji/poziv-na-dostavu-projektnih-prijedloga-poboljsanje-konkurentnosti-i-ucinkovitosti-msp-kroz-informacijske-i-komunikacijske-tehnologije-ikt/

 Sadržaj ove publikacije isključiva je odgovornost poduzeća Grafik.net d.o.o.

GRAFIK.NET D.O.O.

Trnjanska cesta 114
10000 ZAGREB
HRVATSKA
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
T +385 1 6137 414
ugp member badge1 350px

POŠALJI PORUKU

PRATITE NAS

  

Kolačiće koristimo za prilagođavanje sadržaja web mjesta, značajki društvenih medija i analizu prometa. Također dijelimo informacije o vašoj upotrebi ove web stranice s našim oglašivačkim i društvenim medijskim partnerima.