REPROMATERIJAL

GRAFIKnet korisnicima osigurava repromaterijal koji ide uz svu opremu iz naše ponude, što uključuje CTP digitalne offsetne ploče, flekso termalni film s svom pripadajućom kemijom, boje i repromaterijal za digitalne tiskarske strojeve DURST, KODAK, KONICA MINOLTA, CANON, EPSON... Zajednička karakteristka svih elektrofotografskih digitalnih tiskarskih strojeva iz našeg portfelja je ORC (Operator Replaceable Components) model održavanja. Naime, za razliku od naplate repromaterijala i održavanja "po kliku" kako to radi konkurencija, naše strojeve najvećim dijelom održava sam vlasnik, tj. operater, a repromaterijal se kupuje i plaća prema stvarnom utrošku. To otvara mnoge mogućnosti ušteda u produkciji i time omogućuje znatno jeftiniju proizvodnju i ostvarivanje većih prihoda i zarade.

Trenutno najprodavanije iz Kodakovog portfelja su termalne bezprocesne ploče - SONORA XP, koje osim ekološki prihvatljivog i održivog rješenja, omogućuju veliku energetsku učinkovitost, samim time značajne uštede u potrošnji električne energije, vode i kemikalija.

S druge strane, kod DURSTA je pak potrebno istaknuti boje na bazi vode kao novu kategoriju boja - RHO WT BOJE. Paralelno s plasiranjem ekoloških boja na tržište proizvedena je i nova kategorija printera s modificiranom tehnologijom – Rho WT printeri za tisak velikog formata, printeri za „Soft signage“ i tisak na tekstilu. Razvojem novih Rho WT boja uvelike se proširio raspon primjene, te se otvorila vrata ka mnogim novim tržištima i industrijskim granama. Kao konačan proizvod dobivaju se ekološko prihvatljivi, netoksični proizvodi, bez neugodnih mirisa boje. Očekivano, najveća primjena desila se prvenstveno u prehrambenoj i tekstilnoj industriji, te POS proizvodima.


EPPLE 

EPPLE

Epple – postoji niz razloga zašto su Epple boje stekle kultno mjesto među tiskarskim bojama. One imaju globalni ugled u grafičkoj industriji za uspostavu stručnih i preciznih procesa, prilagodljivih rješenja i daju besprijekorne rezultate u tisku. Epple posjeduje svoj vlastiti istraživačko - razvojni centar sa svjetski priznatim stručnjacima koji konstantno rade na razvoju boja poput UV-LE i LED boja koje danas predstavljaju standard, a osim toga ekološki su prihvatljive.


EPPLE Website


GRAFIK.NET D.O.O.

Trnjanska cesta 114
10000 ZAGREB
HRVATSKA
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
T +385 1 6137 414
ugp member badge1 350px

POŠALJI PORUKU

PRATITE NAS

  

Kolačiće koristimo za prilagođavanje sadržaja web mjesta, značajki društvenih medija i analizu prometa. Također dijelimo informacije o vašoj upotrebi ove web stranice s našim oglašivačkim i društvenim medijskim partnerima.