REPROMATERIJAL

GRAFIKnet korisnicima osigurava repromaterijal koji ide uz svu opremu iz naše ponude, što uključuje CTP digitalne offsetne ploče, flekso termalni film sa svom pripadajućom kemijom, boje i repromaterijal za digitalne tiskarske strojeve DURST, KODAK, KONICA MINOLTA... Zajednička karakteristka svih elektrofotografskih digitalnih tiskarskih strojeva iz našeg portfelja je ORC (Operator Replaceable Components) model održavanja. Naime, za razliku od naplate repromaterijala i održavanja "po kliku" kako to radi konkurencija, naše strojeve najvećim dijelom održava sam vlasnik, tj. operater, a repromaterijal se kupuje i plaća prema stvarnom utrošku. To otvara mnoge mogućnosti ušteda u produkciji i time omogućuje znatno jeftiniju proizvodnju i ostvarivanje većih prihoda i zarade.

Sve veća osviještenost o važnosti zaštite okoliša te općenito porast svijesti o temama vezanim uz ekologiju doveli su i do nužne potrebe razvoja zelenih rješenja u industriji tiska. Osobito se to ističe u segmentu tiska velikog formata, ambalažnoj industriji i POS segmentu. Svi GRAFIKnet-ovi partneri konstantnim ulaganjem u tehnologije, proizvodne procese i same proizvode ne samo da ispunjavaju želje i očekivanja kupaca, nego i smanjuju negativne utjecaje na okoliš na najmanju moguću mjeru poštujući tako ekološke, zakonske i druge regulative.

Trenutno najprodavanije iz Kodakovog portfelja su termalne bezprocesne ploče 6. generacije Kodak SONORA XTRA, koje osim ekološki prihvatljivog i održivog rješenja, omogućuju veliku energetsku učinkovitost, samim time značajne uštede u potrošnji električne energije, vode i kemikalija.

“Možemo se pohvaliti da smo prva novinska tiskara u Hrvatskoj koja je investirala u besprocesne Kodak CTP ploče SONORA X-N Process Free Printing Plates. Izuzetno smo sretni i ponosni što se izrada tiskovne forme za tisak novina u Slobodnoj Dalmaciji počela provoditi bez ikakvih kemijskih procesa, obrada, sredstava i otpada uz visoko automatizirane radnje. Kodak-ove termalne bezprocesne ploče osim ekološki prihvatljivog i održivog rješenja omogućuju i značajne uštede u potrošnji vode, kemikalija i električne energije.” izjavio je gosp. Ante Tomaš, direktor tiskare.

Miraclon s novim revolucionarnim Flexcel NX Ultra eko sustavom bez razvijača i bez otapala omogućuje tiskarama izradu flexo ploča vrhunskih performansi, a spremnih za tisak za manje od sat vremena.

Durst svojim bojama na bazi vode omogućuje izradu proizvoda koje su u indirektnom kontaktu sa hranom stoga je konačno moguće ink jet tehnologijom proizvesti manje serije ambalaže za prehrambenu industriju a što predstavlja veliki napredak i prednost. Sam otisak dobiven bojama na bazi vode kvalitetom i izgledom jednak je otisku dobivenom u tehnici offset tiska na kakvog su potrošači navikli, stoga eliminira se bilo kakva sumnja da je sam proizvod drugačiji. I na koncu otisci nemaju nikakav miris od UV boje i imaju blagi površinski sjaj te nije potrebno dodatno lakiranje ili laminacija. Očekivano, najveća primjena desila se prvenstveno u prehrambenoj i tekstilnoj industriji, te POS proizvodima.


EPPLE 

EPPLE

Epple – postoji niz razloga zašto su Epple boje stekle kultno mjesto među tiskarskim bojama. One imaju globalni ugled u grafičkoj industriji za uspostavu stručnih i preciznih procesa, prilagodljivih rješenja i daju besprijekorne rezultate u tisku. Epple posjeduje svoj vlastiti istraživačko - razvojni centar sa svjetski priznatim stručnjacima koji konstantno rade na razvoju boja poput UV-LE i LED boja koje danas predstavljaju standard, a osim toga ekološki su prihvatljive.


EPPLE Website


GRAFIK.NET D.O.O.

Trnjanska cesta 114
10000 ZAGREB
HRVATSKA
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
T +385 1 6137 414
ugp member badge1 350px

POŠALJI PORUKU

PRATITE NAS

  

Kolačiće koristimo za prilagođavanje sadržaja web mjesta, značajki društvenih medija i analizu prometa. Također dijelimo informacije o vašoj upotrebi ove web stranice s našim oglašivačkim i društvenim medijskim partnerima.