GRAFIK.NET

 

Grafik.net d.o.o. jedna je od vodećih kuća grafičke industrije u Hrvatskoj i regiji. Posluje gotovo 25 godina i na tržištu se etablirao kao generalni zastupnik Kodaka, Dursta, Zunda i ostalih kvalitetnih dobavljača za područje Hrvatske i regije. Danas je poznat kao tvrtka koja nudi cjelovita rješenja za interaktivne grafičke komunikacije. Oko 150 klijenata prepoznalo je Grafik.net kao pouzdanog partnera, bilo da se radi o malim, srednjim, velikim tiskarama ili grafičkim studijima, marketinškim agencijama i svim partnerima koji imaju potrebe za učinkovitom grafičkom komunikacijom s korisnicima. Osim sveobuhvatnog asortimana, ono što čini Grafik.net jedinstvenim je individualni pristup svakom klijentu, maksimalna personalizacija, savjetovanje i podrška klijentima, te pouzdana servisna podrška, kao i kontinuirano ulaganje u izobrazbu svog stručnog kadra.

NAŠA VIZIJA
Zastupanjem najkvalitetnijih brendova, kontinuiranim ulaganjem u postojeća i nova tržišta, te razvojem proizvoda i usluga ostati i dalje uvjerljivi LIDER na tržištu rješenja za tiskarsku industriju u Hrvatskoj i regiji.

NAŠA MISIJA
Kao dobavljač cjelovitih rješenja u grafičkoj industriji najbolji smo u regiji. Premašujemo očekivanja naših klijenata kroz kontinuirano ulaganje u najnaprednije tehnologije i stručno osoblje te ćemo našim kupcima biti prvi izbor. Kroz individualni pristup svakom klijentu, nudimo cjelovitu ponudu kreiranu prema njihovim potrebama – opremu, stručno savjetovanje, edukaciju i servis te time pružamo kvalitetan doprinos konkurentnosti klijenta. Ukratko, klijentima pružamo CJELOVITA rješenja za SVE proizvodne procese u tiskarskoj industriji.

POVIJESNI PUT GRAFIK.NET-A

2000 Tvrtka osnovana 01.09.
2000 Generalni distributer tvrtke CREO za Hrvatsku i BiH
2001 Instalirano prvo komercijalno digitalno rješenje proizvodnje ploča
2004 Instalirano prvo novinsko digitalno rješenje proizvodnje ploča
2004 Instalirano prvo flexo digitalno rješenje proizvodnje ploča
2005 Generalni distributer tvrtke Kodak-a za Hrvatsku, BiH, Makedoniju i Kosovo
2006 U ponudu uvedena rješenja za digitalni tisak i doradni uređaji za digitalni tisak
2008 Instaliran prvi digitalni produkcijski tiskarski stroj Kodak Nexpress
2011 Kvalificirani FOGRA partner za PSO certifikaciju (za ofset tiskare)
2013 Generalni distributer DURST-a za Hrvatsku, Srbiju, Sloveniju i BiH
2015 Pokrenuta Grafik.net akademija
2015 Generalni distributer tvrtke EngView za Hrvatsku, BiH, Sloveniju, Srbiju, Crnu Goru, Kosovo i Makedoniju
2016 Generalni distributer tvrtke Zund za Hrvatsku, Srbiju, BiH, Makedoniju, Kosovo, Crnu Goru i Albaniju
2017 U ponudu uvedeno MIS software rješenje MULTIPRESS
2017 Instaliran prvi DURST Tau 330E u Regiji
2018 Instaliran 200.-ti KODAK termalni CTP u Regiji
2018 Kvalificirani FOGRA partner za PSD certifikaciju (za digitalne tiskare)
2019 Završen projekt unaprijeđenja otisnute ambalaže u makedonskoj tvrtci ALKALOID
2020 Instaliran prvi DURST P5 u Regiji
2021 Instaliran Kodak Flexcel NX Wide
2021 Prva tiskara u HR i Regiji certificirana prema Fogra PSD (Process Standard Digital)
2022 Instaliran prvi veliki Zund D3 cutter
2022 Uspješna implementacija CERM softvera
2022 Instaliran prvi Iinajveći Durst Tau 420 RSCi za tisak etiketa
2023 Instaliran Kodak NX Wide u Makedoniji

Tvrtka je startala sa samo 3 zaposlenika, da bi kroz ovih gotovo 25 godina izrasla u ozbiljnu kompaniju koja danas zapošljava 23 djelatnika. Ponosni smo na svoj kadar, te uvijek i svuda ističemo kompetencije, stručnost, školovanost, strast za inovacijama i odgovorno ponašanje svih naših zaposlenika. Redovito opslužujemo stotinjak stalnih klijenata i korisnika naših proizvoda i vrhunskih servisnih usluga. Kako do sada, tako i u budućnosti, planiramo pratiti trendove, prepoznavati i predviđati ih, te se truditi biti uvijek korak ispred.

Praćenje potreba i želja naših klijenata i korisnika za nas je velik poticaj i izazov da iz dana u dan budemo sve bolji. Svoju strast za novim tehnologijama, inovacijama i poslovnim trendovima stoga svakodnevno dijelimo sa svim svojim partnerima, vjernim korisnicima, te na taj način želimo poticati razvoj branše, tržišta i šire zajednice.

Promo video - O nama

NAŠIH 20 GODINA

Povodom našeg velikog rođendana dijelimo s priču o naših 20 godina.  Zahvaljujemo na zajedničkim trenucima, te želimo da u naredim godinama podijelimo još mnogo lijepih iskustava!

GRAFIKnet Team!

GRAFIK.NET

Osjetite boje - Istražite mogućnosti - Otkrijte savršenstvo - 25 godina s vama

CTP I KONVENCIONALNI TISAK

CTP osvjetljivači - Razvijačice - Izlagači uređaji i ostali alati - Fleksografski sustavi - Mjerni instrumenti - Proofing - CTP ploče i ostali repromaterijal

Digitalni tisak

Inkjet digitalni tiskarski strojevi - Inkjet strojevi velikog formata - Elektrofotografski c/b digitalci - Kolor digitalci - Boje i ostali repromaterijal

Dorada

Bigerice – Falcerice – Laminatori – Rezačice - Strojevi za uvez - UV lakiranje - Dorada iz role - Izrada kartica - Multifunkcijski strojevi za doradu - Ostala doradna oprema

Produkcijski softver

Softverska rješenja i programski paketi za pripremu tiska, konverziju boja i probne otiske za ambalažni i komercijalni dio tiskarske industrije - MIS/ERP sustavi za upravljanje poslovnim procesima

Strukturno kabliranje

Računalne mreže, audio i video sustavi, konferencijski sustavi, usluge tehničke podrške

GRAFIK.NET D.O.O.

Trnjanska cesta 114
10000 ZAGREB
HRVATSKA
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
T +385 1 6137 414
ugp member badge1 350px

POŠALJI PORUKU

PRATITE NAS

  

Kolačiće koristimo za prilagođavanje sadržaja web mjesta, značajki društvenih medija i analizu prometa. Također dijelimo informacije o vašoj upotrebi ove web stranice s našim oglašivačkim i društvenim medijskim partnerima.