gn akademija logo

Djelovanje Grafik.net Akademije osmišljeno je kao interaktivni program koji će našim poslovnim partnerima dati konkretne VRIJEDNOSTI:

  • dragocjeno ZNANJE u struci putem kvalitetnih radionica
  • uvide u nove ŠANSE kroz izvore (su)financiranja – EU fondovi

S projektom Akademije startali smo u veljači 2015. g.

Ovakvim aktivnostima dobivate uvid u cjelovita RJEŠENJA za zaokruženo poslovanje, čime se nadamo pomoći vam pri donošenju kvalitetnih odluka, predviđanju i stvaranju novih trendova.

Najveći broj radionica u sklopu Grafik.net Akademije održavaju se u našoj predavaonici u sklopu tvrtke Grafik.net d.o.o., na adresi Odranska 1/1, Zagreb. Predavaonica je u potpunosti opremljena i prilagođena za radionice kojima može prisustvovati od 10 do 15 osoba, ovisno o tipu radionice. Iznimno, specijalne radionice, te radionice sa većim brojem učesnika organiziraju se na drugim lokacijama (unajmljenim dvoranama, indvidualne ciljane radionice kod klijenata, u drugim gradovima i sl.)

Obzirom da su radionice usko specijalizirane i osmišljene kao interaktivni program, cilj nam je rad s manjim brojem ljudi, kako bi atmosfera bila ugodnija i intimnija, a prije svega kako bi svatko od sudionika imao mogućnost za otvorenu diskusiju, pitanja i raspravu, te kvalitetno sudjelovao na praktičnom dijelu radionice gdje je sudionicima omogućeno da u živo vide i isprobaju sve funkcionalnosti uređaja, alata i softvera.
Predavači su naši stručnjaci iz tvrtke Grafik.net, koji se godinama educiraju kod svih dobavljača koje tvrtka Grafik.net zastupa, te imaju iza sebe golemi broj odrađenih instalacija i edukacija kod samih klijenata. Osim toga posjeduju i stvarnu praksu jer predstavljaju tim Grafik.net podrške, te svakodnevnog rješavaju probleme i izazove s kojima se naši postojeći klijenti susreću. Osim naših vlastitih predavača, za radionice angažiramo i predavače od strane samih dobavljača, naših inozemnih i tuzemnih partnera. Stoga se radionice održavaju djelomično na engleskom jeziku, djelomično na hrvatskom jeziku, ali uvijek uz prisutstvo i podršku Grafik.net tima koji će Vam pomoći pri dodatnim pojašnjenjima.

Za sve dodatne informacije vezano za radionice (teme radionica, termine, prijave i sl.) slobodno nas kontaktirajte telefonskim putem ili na email Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


NOVOSTI IZ AKADEMIJE

PRED-FESPA DRUŽENJE, 07. i 08.05.19.

PRED-FESPA DRUŽENJE, 07. i 08.05.19.

U Beogradu i Zagrebu održali smo sad već tradicionalnu radionicu pred nadolazeći sajam FESPA u Munchenu. Radionica opuštenog koncepta zamišljena je više kao druženje ljudi iz struke koji su imali priliku čuti najave i novosti u tisku velikog formata, te svakako razmijeniti iskustva, postaviti pitanja i informirati se o svemu što ih interesira.

Novi standardi u digitalnom tisku

Novi standardi u digitalnom tisku

Na temu "Novi standardi u digitalnom tisku" danas je na Grafičkom fakultetu u Zagrebu održana druga radionica u organizaciji Udruženja grafičko-prerađivačke industrije (UGPI) HGK-e. Poludnevnom radionicom obuhvaćene su 4 teme bitne za poslovanje svake digitalne tiskare: 
Trendovi u tiskarskoj industriji - Marko Morić
Variable data printing (VDP) - Goran Novak
Standardizacija digitalnog tiska (PSD) - Dean Tolp
Bojila za digitalni komercijalni tisak - Igor Majnarić

Potom je odrađena i praktična vježba - Provjera obojenja digitalnih otisaka, koju je održao naš Dean Tolp obradivši pri tome mjerne uređaje (Techkon i X-Rite), principe i rezultate mjerenja, na stvarnim primjerima.

Zašto je znanje važno?

Zašto je znanje važno?

Prvi dan proljeća bio je rezerviran za izuzetno uspješnu radionicu u organizaciji HGK - Udruženja grafičko-prerađivačke industrije u suradnji s Grafičkim fakultetom Zagreb, te Sveučilištem sjever Varaždin. Obrađena su područja color managementa, kontrole kvalitete, standardizacije, mjernih metoda i uređaja. Uz profesore s Grafičkog fakulteta 2 predavanja održao je i naš Dean Tolp, certificirani Fogra PSO i Fogra PSD partner iz Hrvatske iza kojega stoji pet certificiranih i recertificiranih ofsetnih tiskara u regiji.

GRAFIKnet AKADEMIJA 2017 i 2018

GRAFIKnet AKADEMIJA 2017 i 2018

GRAFIKnet Akademija i u 2017. i 2018. godini nastavila je sa svojim aktivnostima. Sve radionice koje smo organizirali dar su našim klijentima, jer nam je važan kontinuitet kvalitetnog informiranja klijenata o novostima u branši, samoj grafičkoj tehnologiji, gospodarstvenim prilikama, novim natječajima sufinanciranja i sl. Slijedi vizualna retrospektiva održanih radionica i predavanja tijekom 2017. i 2018. godine.

SPECIJALISTIČKA RADIONICA - DIGITALNI TISAK ETIKETA – BEOGRAD I ZAGREB

SPECIJALISTIČKA RADIONICA - DIGITALNI TISAK ETIKETA – BEOGRAD I ZAGREB

U InHotelu u Beogradu dana 10.05.2016. održana je radionica na temu „Digitalni tisak etiketa“. Ista radionica održana je i narednog dana 11.05.2016. u Zagrebu u Hotelu Antunović. Sudionicima je predstavljen kompletan uvid u digitalni tisak etiketa, trendove u industriji etiketa, te novitete pred ovogodišnji sajam DRUPA 2016.

RADIONICA: TECHKON MJERNI UREĐAJI

RADIONICA: TECHKON MJERNI UREĐAJI

Radionica na temu Techkon mjerni uređaji zbog velikog interesa održana je u hotelu Antunović 19.04.2016. 

Ispred 20ak okupljenih sudionika predstavljena je njemačka tvrtka Techkon GmbH, vodeći proizvođač denzitometara i spektrofotometara. Upravo zahvaljujući svojoj jednostavnosti, trajnosti, visokoj kvaliteti i ergonomskoj konstrukciji ovi mjerni uređaji izrazito su zastupljeni u svim granama grafičke industrije.

REGIONALNE RADIONICE 2016: JEDNOSTAVNIM RJEŠENJIMA DO UNAPREĐENJA PROIZVODNJE

REGIONALNE RADIONICE 2016: JEDNOSTAVNIM RJEŠENJIMA DO UNAPREĐENJA PROIZVODNJE

Iznimno nam je drago što smo u suradnji s Hrvatskom Gospodarskom Komorom ove godine uspjeli odraditi 3 regionalne radionice, prvu u Rijeci 26.01.2016., drugu u Splitu 22.03.2016. i treću u Osijeku 20.09.2016. Tema radionica bila je „Jednostavnim rješenjima do unapređenja proizvodnje“, a predstavljena su mnogobrojna rješenja iz ponude Grafik.net-a:

8. FESPA SEMINAR, Novi Sad

8. FESPA SEMINAR, Novi Sad

Grafik.net na 8. Fespa seminaru održanom na Fakultetu tehničkih nauka u Novom Sadu 15.04.2016.
Dean Tolp u ime tvrtke Grafik.net predstavio je tvrtku DURST i nijihovu široku paletu proizvoda iz segmenta digitalnog tiska velikog formata.

RADIONICA: KODAK WORKFLOW

RADIONICA: KODAK WORKFLOW

Cilj radionice održane 12.04.2016. u predavaonici Grafik.net-a bio je da se postojeće korisnike Kodak Workflow-a upozna sa svim novostima i prednostima u odnosu na prethodne verzije, te pomogne u potpunom razumijevanju svih novih mogućnosti i funkcija uz primjere u živo.

GRAFIK.NET

Osjetite boje - Istražite mogućnosti - Otkrijte savršenstvo - 20 godina s vama

CTP SUSTAVI

CTP osvjetljivači - Razvijačice - Izlagači uređaji i ostali alati - Fleksografski sustavi - Mjerni instrumenti - Proofing - CTP ploče i ostali repromaterijal

Digitalni tisak

Inkjet digitalni tiskarski strojevi - Inkjet strojevi velikog formata - Elektrofotografski c/b digitalci - Kolor digitalci - Boje i ostali repromaterijal

Dorada

Bigerice – Falcerice – Laminatori – Rezačice - Strojevi za uvez - UV lakiranje - Dorada iz role - Izrada kartica - Multifunkcijski strojevi za doradu - Ostala doradna oprema

Produkcijski softver

Softverska rješenja i programski paketi za pripremu tiska, konverziju boja i probne otiske za ambalažni i komercijalni dio tiskarske industrije - MIS/ERP sustavi za upravljanje poslovnim procesima

Strukturno kabliranje

Računalne mreže, audio i video sustavi, konferencijski sustavi, usluge tehničke podrške

GRAFIK.NET D.O.O.

Trnjanska cesta 114
10000 ZAGREB
HRVATSKA
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
T +385 1 6137 414
ugp member badge1 350px

POŠALJI PORUKU

PRATITE NAS

  

Kolačiće koristimo za prilagođavanje sadržaja web mjesta, značajki društvenih medija i analizu prometa. Također dijelimo informacije o vašoj upotrebi ove web stranice s našim oglašivačkim i društvenim medijskim partnerima.