gn akademija logo

Djelovanje Grafik.net Akademije osmišljeno je kao interaktivni program koji će našim poslovnim partnerima dati konkretne VRIJEDNOSTI:

  • dragocjeno ZNANJE u struci putem kvalitetnih radionica
  • uvide u nove ŠANSE kroz izvore (su)financiranja – EU fondovi

S projektom Akademije startali smo u veljači 2015. g.

Ovakvim aktivnostima dobivate uvid u cjelovita RJEŠENJA za zaokruženo poslovanje, čime se nadamo pomoći vam pri donošenju kvalitetnih odluka, predviđanju i stvaranju novih trendova.

Najveći broj radionica u sklopu Grafik.net Akademije održavaju se u našoj predavaonici u sklopu tvrtke Grafik.net d.o.o., na adresi Trnjanska cesta 114, Zagreb. Predavaonica je u potpunosti opremljena i prilagođena za radionice kojima može prisustvovati od 10 do 15 osoba, ovisno o tipu radionice. Iznimno, specijalne radionice, te radionice sa većim brojem učesnika organiziraju se na drugim lokacijama (unajmljenim dvoranama, indvidualne ciljane radionice kod klijenata, u drugim gradovima i sl.)

Obzirom da su radionice usko specijalizirane i osmišljene kao interaktivni program, cilj nam je rad s manjim brojem ljudi, kako bi atmosfera bila ugodnija i intimnija, a prije svega kako bi svatko od sudionika imao mogućnost za otvorenu diskusiju, pitanja i raspravu, te kvalitetno sudjelovao na praktičnom dijelu radionice gdje je sudionicima omogućeno da u živo vide i isprobaju sve funkcionalnosti uređaja, alata i softvera.
Predavači su naši stručnjaci iz tvrtke Grafik.net, koji se godinama educiraju kod svih dobavljača koje tvrtka Grafik.net zastupa, te imaju iza sebe golemi broj odrađenih instalacija i edukacija kod samih klijenata. Osim toga posjeduju i stvarnu praksu jer predstavljaju tim Grafik.net podrške, te svakodnevnog rješavaju probleme i izazove s kojima se naši postojeći klijenti susreću. Osim naših vlastitih predavača, za radionice angažiramo i predavače od strane samih dobavljača, naših inozemnih i tuzemnih partnera. Stoga se radionice održavaju djelomično na engleskom jeziku, djelomično na hrvatskom jeziku, ali uvijek uz prisutstvo i podršku Grafik.net tima koji će Vam pomoći pri dodatnim pojašnjenjima.

Za sve dodatne informacije vezano za radionice (teme radionica, termine, prijave i sl.) slobodno nas kontaktirajte telefonskim putem ili na email Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


NOVOSTI IZ AKADEMIJE

DAN GRAFIČKOG FAKULTETA

DAN GRAFIČKOG FAKULTETA

Dana 22.05.23. Grafički fakultet Sveučilišta u Zagrebu obilježio je svoj Dan, a ujedno dodijelio priznanja studentima, djelatnicima iz znanosti i obrazovanja, te gospodarstvenicima koji potiču i pomažu obrazovanje i rad. Veliko nam je zadovoljstvo podržavati znanost i obrazovanje u svakom pogledu, kad god i koliko god je to moguće, te imati čast primiti ovakvo priznanje.

Grafik.Net Akademija krenula sa svojim aktivnostima

Grafik.Net Akademija krenula sa svojim aktivnostima

Nakon dvogodišnje stanke uzrokovane pandemijom, Grafik.Net Akademija vraća se sa zanimljivim temama i novostima iz grafičke industrije. 4 radionice u razmaku od mjeseca dana održane su na 2 lokacije – u Zagrebu i Beogradu.

PRED-FESPA DRUŽENJE, 07. i 08.05.19.

PRED-FESPA DRUŽENJE, 07. i 08.05.19.

U Beogradu i Zagrebu održali smo sad već tradicionalnu radionicu pred nadolazeći sajam FESPA u Munchenu. Radionica opuštenog koncepta zamišljena je više kao druženje ljudi iz struke koji su imali priliku čuti najave i novosti u tisku velikog formata, te svakako razmijeniti iskustva, postaviti pitanja i informirati se o svemu što ih interesira.

Novi standardi u digitalnom tisku

Novi standardi u digitalnom tisku

Na temu "Novi standardi u digitalnom tisku" danas je na Grafičkom fakultetu u Zagrebu održana druga radionica u organizaciji Udruženja grafičko-prerađivačke industrije (UGPI) HGK-e. Poludnevnom radionicom obuhvaćene su 4 teme bitne za poslovanje svake digitalne tiskare: 
Trendovi u tiskarskoj industriji - Marko Morić
Variable data printing (VDP) - Goran Novak
Standardizacija digitalnog tiska (PSD) - Dean Tolp
Bojila za digitalni komercijalni tisak - Igor Majnarić

Potom je odrađena i praktična vježba - Provjera obojenja digitalnih otisaka, koju je održao naš Dean Tolp obradivši pri tome mjerne uređaje (Techkon i X-Rite), principe i rezultate mjerenja, na stvarnim primjerima.

Zašto je znanje važno?

Zašto je znanje važno?

Prvi dan proljeća bio je rezerviran za izuzetno uspješnu radionicu u organizaciji HGK - Udruženja grafičko-prerađivačke industrije u suradnji s Grafičkim fakultetom Zagreb, te Sveučilištem sjever Varaždin. Obrađena su područja color managementa, kontrole kvalitete, standardizacije, mjernih metoda i uređaja. Uz profesore s Grafičkog fakulteta 2 predavanja održao je i naš Dean Tolp, certificirani Fogra PSO i Fogra PSD partner iz Hrvatske iza kojega stoji pet certificiranih i recertificiranih ofsetnih tiskara u regiji.

GRAFIKnet AKADEMIJA 2017 i 2018

GRAFIKnet AKADEMIJA 2017 i 2018

GRAFIKnet Akademija i u 2017. i 2018. godini nastavila je sa svojim aktivnostima. Sve radionice koje smo organizirali dar su našim klijentima, jer nam je važan kontinuitet kvalitetnog informiranja klijenata o novostima u branši, samoj grafičkoj tehnologiji, gospodarstvenim prilikama, novim natječajima sufinanciranja i sl. Slijedi vizualna retrospektiva održanih radionica i predavanja tijekom 2017. i 2018. godine.

SPECIJALISTIČKA RADIONICA - DIGITALNI TISAK ETIKETA – BEOGRAD I ZAGREB

SPECIJALISTIČKA RADIONICA - DIGITALNI TISAK ETIKETA – BEOGRAD I ZAGREB

U InHotelu u Beogradu dana 10.05.2016. održana je radionica na temu „Digitalni tisak etiketa“. Ista radionica održana je i narednog dana 11.05.2016. u Zagrebu u Hotelu Antunović. Sudionicima je predstavljen kompletan uvid u digitalni tisak etiketa, trendove u industriji etiketa, te novitete pred ovogodišnji sajam DRUPA 2016.

RADIONICA: TECHKON MJERNI UREĐAJI

RADIONICA: TECHKON MJERNI UREĐAJI

Radionica na temu Techkon mjerni uređaji zbog velikog interesa održana je u hotelu Antunović 19.04.2016. 

Ispred 20ak okupljenih sudionika predstavljena je njemačka tvrtka Techkon GmbH, vodeći proizvođač denzitometara i spektrofotometara. Upravo zahvaljujući svojoj jednostavnosti, trajnosti, visokoj kvaliteti i ergonomskoj konstrukciji ovi mjerni uređaji izrazito su zastupljeni u svim granama grafičke industrije.

REGIONALNE RADIONICE 2016: JEDNOSTAVNIM RJEŠENJIMA DO UNAPREĐENJA PROIZVODNJE

REGIONALNE RADIONICE 2016: JEDNOSTAVNIM RJEŠENJIMA DO UNAPREĐENJA PROIZVODNJE

Iznimno nam je drago što smo u suradnji s Hrvatskom Gospodarskom Komorom ove godine uspjeli odraditi 3 regionalne radionice, prvu u Rijeci 26.01.2016., drugu u Splitu 22.03.2016. i treću u Osijeku 20.09.2016. Tema radionica bila je „Jednostavnim rješenjima do unapređenja proizvodnje“, a predstavljena su mnogobrojna rješenja iz ponude Grafik.net-a:

GRAFIK.NET

Osjetite boje - Istražite mogućnosti - Otkrijte savršenstvo - 25 godina s vama

CTP I KONVENCIONALNI TISAK

CTP osvjetljivači - Razvijačice - Izlagači uređaji i ostali alati - Fleksografski sustavi - Mjerni instrumenti - Proofing - CTP ploče i ostali repromaterijal

Digitalni tisak

Inkjet digitalni tiskarski strojevi - Inkjet strojevi velikog formata - Elektrofotografski c/b digitalci - Kolor digitalci - Boje i ostali repromaterijal

Dorada

Bigerice – Falcerice – Laminatori – Rezačice - Strojevi za uvez - UV lakiranje - Dorada iz role - Izrada kartica - Multifunkcijski strojevi za doradu - Ostala doradna oprema

Produkcijski softver

Softverska rješenja i programski paketi za pripremu tiska, konverziju boja i probne otiske za ambalažni i komercijalni dio tiskarske industrije - MIS/ERP sustavi za upravljanje poslovnim procesima

Strukturno kabliranje

Računalne mreže, audio i video sustavi, konferencijski sustavi, usluge tehničke podrške

GRAFIK.NET D.O.O.

Trnjanska cesta 114
10000 ZAGREB
HRVATSKA
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
T +385 1 6137 414
ugp member badge1 350px

POŠALJI PORUKU

PRATITE NAS

  

Kolačiće koristimo za prilagođavanje sadržaja web mjesta, značajki društvenih medija i analizu prometa. Također dijelimo informacije o vašoj upotrebi ove web stranice s našim oglašivačkim i društvenim medijskim partnerima.