gn akademija logo

Djelovanje Grafik.net Akademije osmišljeno je kao interaktivni program koji će našim poslovnim partnerima dati konkretne VRIJEDNOSTI:

 • dragocjeno ZNANJE u struci putem kvalitetnih radionica
 • uvide u nove ŠANSE kroz izvore (su)financiranja – EU fondovi

S projektom Akademije startali smo u veljači 2015. g.

Ovakvim aktivnostima dobivate uvid u cjelovita RJEŠENJA za zaokruženo poslovanje, čime se nadamo pomoći vam pri donošenju kvalitetnih odluka, predviđanju i stvaranju novih trendova.

Najveći broj radionica u sklopu Grafik.net Akademije održavaju se u našoj predavaonici u sklopu tvrtke Grafik.net d.o.o., na adresi Odranska 1/1, Zagreb. Predavaonica je u potpunosti opremljena i prilagođena za radionice kojima može prisustvovati od 10 do 15 osoba, ovisno o tipu radionice. Iznimno, specijalne radionice, te radionice sa većim brojem učesnika organiziraju se na drugim lokacijama (unajmljenim dvoranama, indvidualne ciljane radionice kod klijenata, u drugim gradovima i sl.)

Obzirom da su radionice usko specijalizirane i osmišljene kao interaktivni program, cilj nam je rad s manjim brojem ljudi, kako bi atmosfera bila ugodnija i intimnija, a prije svega kako bi svatko od sudionika imao mogućnost za otvorenu diskusiju, pitanja i raspravu, te kvalitetno sudjelovao na praktičnom dijelu radionice gdje je sudionicima omogućeno da u živo vide i isprobaju sve funkcionalnosti uređaja, alata i softvera.
Predavači su naši stručnjaci iz tvrtke Grafik.net, koji se godinama educiraju kod svih dobavljača koje tvrtka Grafik.net zastupa, te imaju iza sebe golemi broj odrađenih instalacija i edukacija kod samih klijenata. Osim toga posjeduju i stvarnu praksu jer predstavljaju tim Grafik.net podrške, te svakodnevnog rješavaju probleme i izazove s kojima se naši postojeći klijenti susreću. Osim naših vlastitih predavača, za radionice angažiramo i predavače od strane samih dobavljača, naših inozemnih i tuzemnih partnera. Stoga se radionice održavaju djelomično na engleskom jeziku, djelomično na hrvatskom jeziku, ali uvijek uz prisutstvo i podršku Grafik.net tima koji će Vam pomoći pri dodatnim pojašnjenjima.

Za sve dodatne informacije vezano za radionice (teme radionica, termine, prijave i sl.) slobodno nas kontaktirajte telefonskim putem ili na email Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


NOVOSTI IZ AKADEMIJE

GRAFIKnet AKADEMIJA 2017 i 2018

GRAFIKnet AKADEMIJA 2017 i 2018

GRAFIKnet Akademija i u 2017. i 2018. godini nastavila je sa svojim aktivnostima. Sve radionice koje smo organizirali dar su našim klijentima, jer nam je važan kontinuitet kvalitetnog informiranja klijenata o novostima u branši, samoj grafičkoj tehnologiji, gospodarstvenim prilikama, novim natječajima sufinanciranja i sl. Slijedi vizualna retrospektiva održanih radionica i predavanja tijekom 2017. i 2018. godine.

SPECIJALISTIČKA RADIONICA - DIGITALNI TISAK ETIKETA – BEOGRAD I ZAGREB

SPECIJALISTIČKA RADIONICA - DIGITALNI TISAK ETIKETA – BEOGRAD I ZAGREB

U InHotelu u Beogradu dana 10.05.2016. održana je radionica na temu „Digitalni tisak etiketa“. Ista radionica održana je i narednog dana 11.05.2016. u Zagrebu u Hotelu Antunović. Sudionicima je predstavljen kompletan uvid u digitalni tisak etiketa, trendove u industriji etiketa, te novitete pred ovogodišnji sajam DRUPA 2016.

RADIONICA: TECHKON MJERNI UREĐAJI

RADIONICA: TECHKON MJERNI UREĐAJI

Radionica na temu Techkon mjerni uređaji zbog velikog interesa održana je u hotelu Antunović 19.04.2016. 

Ispred 20ak okupljenih sudionika predstavljena je njemačka tvrtka Techkon GmbH, vodeći proizvođač denzitometara i spektrofotometara. Upravo zahvaljujući svojoj jednostavnosti, trajnosti, visokoj kvaliteti i ergonomskoj konstrukciji ovi mjerni uređaji izrazito su zastupljeni u svim granama grafičke industrije.

REGIONALNE RADIONICE 2016: JEDNOSTAVNIM RJEŠENJIMA DO UNAPREĐENJA PROIZVODNJE

REGIONALNE RADIONICE 2016: JEDNOSTAVNIM RJEŠENJIMA DO UNAPREĐENJA PROIZVODNJE

Iznimno nam je drago što smo u suradnji s Hrvatskom Gospodarskom Komorom ove godine uspjeli odraditi 3 regionalne radionice, prvu u Rijeci 26.01.2016., drugu u Splitu 22.03.2016. i treću u Osijeku 20.09.2016. Tema radionica bila je „Jednostavnim rješenjima do unapređenja proizvodnje“, a predstavljena su mnogobrojna rješenja iz ponude Grafik.net-a:

8. FESPA SEMINAR, Novi Sad

8. FESPA SEMINAR, Novi Sad

Grafik.net na 8. Fespa seminaru održanom na Fakultetu tehničkih nauka u Novom Sadu 15.04.2016.
Dean Tolp u ime tvrtke Grafik.net predstavio je tvrtku DURST i nijihovu široku paletu proizvoda iz segmenta digitalnog tiska velikog formata.

RADIONICA: KODAK WORKFLOW

RADIONICA: KODAK WORKFLOW

Cilj radionice održane 12.04.2016. u predavaonici Grafik.net-a bio je da se postojeće korisnike Kodak Workflow-a upozna sa svim novostima i prednostima u odnosu na prethodne verzije, te pomogne u potpunom razumijevanju svih novih mogućnosti i funkcija uz primjere u živo.

SPECIJALISTIČKA RADIONICA ZA PRINT VELIKOG FORMATA – BEOGRAD & ZAGREB

SPECIJALISTIČKA RADIONICA ZA PRINT VELIKOG FORMATA – BEOGRAD & ZAGREB

U InHotelu u Beogradu dana 17.02.2016. održana je 13. radionica na temu „Print velikog formata“. Ista radionica održana je i narednog dana 18.02.2016. u Zagrebu u Hotelu Antunović. 

12. RADIONICA: JEDNOSTAVNIM RJEŠENJIMA DO UNAPREĐENJA PROIZVODNJE

12. RADIONICA: JEDNOSTAVNIM RJEŠENJIMA DO UNAPREĐENJA PROIZVODNJE

U prostorima Županijske Komore Rijeke 26.01.16. ispred 20-ak okupljenih partnera s područja Istre i Kvarnera održana je radionica na temu – Jednostavnim rješenjima do unaprijeđenja proizvodnje. Predstavljena su mnogobrojna rješenja iz ponude Grafik.net-a:

 • Automatsko predpodešavanje zona bojanika (Printflow - DIPS In-line), te mjerenje i korekcija zona bojanika u toku tiska (Pritnflow - Closed-loop)
 • Mjerni uređaji (Techkon i x-Rite)
 • Standardizacija grafičke proizvodnje (PSO FOGRA)
 • Digitalni tisak iz arka i dorada (Kodak, MGI, Konica Minolta i Morgana)
 • Digitalni tisak iz role (Durst TAU 330)
 • Kompletna rješenja za tisak velikog formata (EngView, Colex, Durst)

Zahvalni smo svima na dolasku, aktivnom sudjelovanju i velikom interesu, a posebno se zahvaljujemo Hrvatskoj Gospodarskoj Komori na ustupljenom prostoru i izuzetnom gostoprimstvu.

POSLOVNI DORUČAK – CJELOVITA RJEŠENJA ZA VAŠE POSLOVANJE

POSLOVNI DORUČAK – CJELOVITA RJEŠENJA ZA VAŠE POSLOVANJE

Početak godine uvijek je idealan za kratak osvrt unatrag, sagledavanje trenutnog, te za planiranje... Vodeći se time i ove godine organizirali smo poslovni doručak tzv. „brunch“ za naše prijatelje, kolege, poslovne partnere i one koji će to tek postati. U želji da ovo zajedničko druženje, osim ukusnih zalogajčića, donese i dodanu vrijednost vašem poslovanju ukratko smo obradili slijedeće teme:

 • Kratki osvrt na proteklih godinu dana Grafik.net Akademije, te predstavljanje programa i plana Grafik.net Akademije za 2016. godinu.
 • Očekivanja u domaćem gospodarstvu, te mikroekonomska i makroekonomska analiza.
 • Predstavljanje novih mogućnosti poslovanja kroz izvore (su)financiranja i fondove

GRAFIK.NET

Osjetite boje - Istražite mogućnosti - Otkrijte savršenstvo - 17 godina s vama

CTP SUSTAVI

CTP osvjetljivači - Razvijačice - Izlagači uređaji i ostali alati - Fleksografski sustavi - Mjerni instrumenti - Proofing - CTP ploče i ostali repromaterijal

Digitalni tisak

Inkjet digitalni tiskarski strojevi - Inkjet strojevi velikog formata - Elektrofotografski c/b digitalci - Kolor digitalci - Boje i ostali repromaterijal

Dorada

Bigerice – Falcerice – Laminatori – Rezačice - Strojevi za uvez - UV lakiranje - Dorada iz role - Izrada kartica - Multifunkcijski strojevi za doradu - Ostala doradna oprema

Produkcijski softver

Softverska rješenja i programski paketi za pripremu tiska, konverziju boja i probne otiske za ambalažni i komercijalni dio tiskarske industrije - MIS/ERP sustavi za upravljanje poslovnim procesima

Strukturno kabliranje

Računalne mreže, audio i video sustavi, konferencijski sustavi, usluge tehničke podrške

GRAFIK.NET D.O.O.

Odranska 1/1
10000 ZAGREB
HRVATSKA
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
T +385 1 6137 414

POŠALJI PORUKU

PRATITE NAS