GRAFIKnet AKADEMIJA 2017 i 2018

GRAFIKnet Akademija i u 2017. i 2018. godini nastavila je sa svojim aktivnostima. Sve radionice koje smo organizirali dar su našim klijentima, jer nam je važan kontinuitet kvalitetnog informiranja klijenata o novostima u branši, samoj grafičkoj tehnologiji, gospodarstvenim prilikama, novim natječajima sufinanciranja i sl. Slijedi vizualna retrospektiva održanih radionica i predavanja tijekom 2017. i 2018. godine.

POSLOVNI DORUČAK GRAFIKnet AKADEMIJE, 31.01.17.

Treću godinu za redom za početak godine organizirali smo Poslovni doručak GRAFIKnet Akademije. I ovaj put, u želji da ovo zajedničko druženje donese i dodanu vrijednost našim klijentima i poslovnim partnerima, odabrali smo zanimljive teme, te nagradnu igru u kojoj su svi nazočni imali jednake šanse osvajanja GRAFIKnet POKLON BONA u iznosu od 2.000,00 EUR.
Pored kratkog osvrta na proteklih godinu dana aktivnosti GRAFIK net Akademije, predstavljen je i plan i programa za 2017. godinu.
Uz Deana Tolpa, zanimljiva izlaganja imali su redom i naši već dugogodišnji partneri Marko Gjeldum iz HGK-e, Valentina Salaj Ćetković predstavljanjem novih mogućnosti poslovanja kroz izvore (su)financiranja i fondove, te naši partneri iz Splitske Banke, Saša Petek i Ana Dašić.

ZAJEDNIČKA RADIONICA - HURA i GRAFIKnet, 16.02.17.

HURA – Hrvatska udruga reklamnih agencija vodeće je strukovno udruženje u sektoru tržišnih komunikacija u Hrvatskoj. Članovi su neke od najboljih i najnagrađivanijih domaćih agencija. HURA kroz godinu priprema festivale, edukacije i mnoge druge uspješne projekte. U tom smislu smo se i mi povezali s njima, te zajednički organizirali radionicu, u prostorima HURA-e. Naši predavači Dean Tolp i Nikola Paulić predstavili su Agencijama, članovima HURA-e, sve mogućnosti digitalnog tiska danas, te nužnost standardizacije grafičke proizvodnje, kako bi se ojačala svijest i nužnost visoke razine stručnosti i profesionalnosti, te predstavile sve mogućnosti najbolje prakse postupanja u grafičkoj industriji.

ENGVIEW RADIONICA, 14.03.17.

Radionica namijenjena već postojećim korisnicima EngView najboljeg programskog paketa za izradu kutija i POS/POP stalaka, predstavila je novosti, tips & tricks i ostale zanimljivosti.

EPPLE RADIONICA, 12.04.17.

Postoji niz razloga zašto su Epple boje stekle kultno mjesto među tiskarskim bojama. One imaju globalni ugled u grafičkoj industriji za uspostavu stručnih i preciznih procesa, prilagodljivih rješenja i daju besprijekorne rezultate u tisku. Na ovoj radionici uz predstavljanje tvrtke Epple, sudionici su se upoznali s metodama testiranja boja, standardnom ponudom Epple boja, te ponudom LED boja i boja za ambalažnu industriju.

CANON PREZENTACIJA, 13.04.17.

U sklopu redovnih aktivnosti GN Akademije prvi puta u Hrvatskoj službeno je predstavljena Canon OCE UVgel tehnologija, kao i produkcijski digitalni tiskarski stroj širokog formata koji koristi UVgel tehnologiju - OCE Colorado 1640. Na osnovu viđenih prezentacija, kao i uzoraka printa, lako je zaključiti da će lansiranje prvog stroja zasnovanog na UVgel tehnologiji doista predstavljati ključnu prekretnicu u tisku velikog formata. Premijera se očekuje na sajmu FESPA u Hamburgu gdje će OCE Colorado 1640 biti prvi puta u Europi predstavljan u radu.

Pre – FESPA PREDAVANJE, Beograd 25.04.17. i Zagreb 26.04.17.
DURST - ZUND - MULTIPRESS - ENGVIEW

Pre-FESPA radionica za print velikog formata održana u Beogradu 25.04. i Zagrebu 26.04. Ovom radionicom želja i namjera bila nam je predstaviti novitete u printu velikog formata naših renomiranih dobavljača, te sudionicima ponuditi najnovije informacije i tehnološka riješenja koja će biti predstavljena od 08.05. do 12.05. na najznačajnijem ovogodišnjem sajmu - FESPA 2017 u Hamburgu.

NOVI NATJEČAJ IZ EU FONDOVA, 07.09.17.

Varijabilni tisak u teoriji i praksi, 13.02.18.

Predstavljeni su alati koji tiskarama omogućuju ponudu novih usluga, optimizirani način rada, te širenje baze korisnika inovativnim ponudama.

Specijalistička radionica za print velikog formata, 24.04./25.04.18.

Ovom dvodnevnom radionicom održanom u dva grada Beogradu i Zagrebu, namjera nam je bila upoznati sudionike s novitetima u printu velikog formata našeg renomiranog dobavljača – tvrtke DURST, te s velikim ponosom predstaviti i posebno najaviti novu platformu P5 i novi Durst workflow.

Specijalistička radionica ENGVIEW tips & tricks, 09.05.18.

Organizirana za postojeće korisnike softvera kako bi se upoznali sa najnovijim unapređenjima EngView softverskog paketa na temelju stvarnih primjera i iz prve ruke saznati od stručnjaka iz EngView-a.

BOOK OF ONE – IZVRSNO RJEŠENJE ZA TISAK KNJIGA, 22.05.18.

U suradnji s Hrvatskom Gospodarskom Komorom i tvrtkom Canon Hrvatska organizirali smo ovu radionicu na kojoj je promoviran poslovni model Book of One. Cilj ove radionice bio je približiti izdavačima rješenje za print knjiga na zahtjev putem digitalnog tiska; proizvod je brže spreman za isporuku, te izdavač može lako i brzo naručiti dotiskivanje nove naklade jer ima konstantnu kontrolu između prodane i skladištene vrijednosti.

20180522 111006
20180522 121129

GRAFIK.NET

Osjetite boje - Istražite mogućnosti - Otkrijte savršenstvo - 25 godina s vama

CTP I KONVENCIONALNI TISAK

CTP osvjetljivači - Razvijačice - Izlagači uređaji i ostali alati - Fleksografski sustavi - Mjerni instrumenti - Proofing - CTP ploče i ostali repromaterijal

Digitalni tisak

Inkjet digitalni tiskarski strojevi - Inkjet strojevi velikog formata - Elektrofotografski c/b digitalci - Kolor digitalci - Boje i ostali repromaterijal

Dorada

Bigerice – Falcerice – Laminatori – Rezačice - Strojevi za uvez - UV lakiranje - Dorada iz role - Izrada kartica - Multifunkcijski strojevi za doradu - Ostala doradna oprema

Produkcijski softver

Softverska rješenja i programski paketi za pripremu tiska, konverziju boja i probne otiske za ambalažni i komercijalni dio tiskarske industrije - MIS/ERP sustavi za upravljanje poslovnim procesima

Strukturno kabliranje

Računalne mreže, audio i video sustavi, konferencijski sustavi, usluge tehničke podrške

GRAFIK.NET D.O.O.

Trnjanska cesta 114
10000 ZAGREB
HRVATSKA
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
T +385 1 6137 414
ugp member badge1 350px

POŠALJI PORUKU

PRATITE NAS

  

Kolačiće koristimo za prilagođavanje sadržaja web mjesta, značajki društvenih medija i analizu prometa. Također dijelimo informacije o vašoj upotrebi ove web stranice s našim oglašivačkim i društvenim medijskim partnerima.