PRVI MULTIPRESS U SRBIJI!

Ovogodišnja drupa startala je s jednim izuzetno vrijednim novim partnerstvom. Naime, naša partnerska tvrtka iz Beograda Grafoadria na samoj drupi zaključila je posao s tiskarom New Image iz Beograda, te uskoro započinjemo s procesom implementacije softvera Multipress.

Biti ćemo iskreni i reći da je implementacija velik i opsežan posao u svakom pogledu, ponajviše vremenski i kadrovski. Ključ uspješne implementacije te kasnije korištenja samog softvera su predanost i upornost korisnika, stalna edukacija, podrška uprave i menadžmenta te nas kao pružatelja usluge i podrške. Ali bez kvalitetnog i motiviranog tima zaposlenika teško je uspješno implementirati bilo kakvo MIS/ERP rješenje.

Stoga smo izuzetno sretni i ponosni kada se tvrtke odluče na ovaj korak koji im u konačnici donosi bezbroj benefita kojima svjedoče već mnogi korisnici ovog softvera. Naše zadovoljstvo je isključivo zadovoljan korisnik, te uspješna priča koju redovno i objavimo nakon par godina korištenja softvera jer jedino stvarne pozitivne priče su dokaz kvalitete a ujedno motivacija i poticaj za sve ostale koji se dvoume i razmišljaju.

Na samom početku ove nove suradnje ono što želimo poželjeti budućem korisniku tiskari New Image je da nam cijeli proces prođe što brže i jednostavnije, te da što prije uživaju u benefitima ovog softvera.

MultiPress je MIS/ERP softversko rješenje koje integrira sve administrativne, komercijalne, financijske i logističke poslovne procese, dok se istovremeno sinkronizira sa korisnikovim produkcijskim softverom da bi automatski dijelili informacije. To je moćan alat koji korisniku omogućava da precizno izračuna troškove, kalkulira ponude, planira proizvodnju, upravlja zalihama i kontrolira workflow. I, za razliku od ostalih MIS i ERP programa, MultiPress je dizajniran i razvijen s ciljem da zadovolji isključivo potrebe grafičke industrije.

Cijeli proces je automatiziran čime nudi uštede u vremenu i novcu, smanjuje mogućnost ljudske pogreške i pojednostavljuje sve proizvodne procese. Dakle, kada su vaše brzine tiska ograničene mogućnostima vašeg stroja, što možete učiniti da stvari učinite bržima i efikasnijima?
U toj situaciji softver koji ste odabrali može uistinu donijeti dodanu vrijednost vašem poslovanju.

Za više informacija o Multipressu kontaktirajte svog prodajnog predstavnika:
Srbija: Goran Papić / +381 60 333 9855 / Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Hrvatska, Slovenija, Makedonija, BiH: +385 1 6137 414 / Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Ključne funkcionalnosti:

  • CRM: izgradite čvrst i pouzdan odnos s klijentima i dobavljačima i održavajte svoje podatke organiziranima
  • Kalkulacije: mogućnost korištenja više od 20 tehnika kalkulacija za izradu najprofitabilnijih ponuda
  • Upravljanje tijekom rada: automatizirani PDF preflighting omogućuje provjeru i popravak, JDF/JMF veze i još mnogo toga
  • Upravljanje narudžbama: upravljajte radnim nalozima i svojim zalihama
  • E-poslovanje: povežite svoju web trgovinu s MultiPressom i osigurajte točne i ažurne podatke o zalihama i cijenama
  • Planiranje proizvodnje: planirajte sve proizvodne i logističke korake i povežite ih s postkalkulacijom
  • Registracija vremena: registrirajte vrijeme tijekom proizvodnje jednostavno i učinkovito
  • Fakturiranje i financijski nadzor: povežite svoj računovodstveni softver i uz minimalni napor dođite od informacija o narudžbi do fakturiranja
  • Upravljanje i izvještavanje: pratite i analizirajte sveobuhvatna izvješća tvrtke

grafiknet multipress srbija 2

Tagovi: Multipress

GRAFIK.NET

Osjetite boje - Istražite mogućnosti - Otkrijte savršenstvo - 25 godina s vama

CTP I KONVENCIONALNI TISAK

CTP osvjetljivači - Razvijačice - Izlagači uređaji i ostali alati - Fleksografski sustavi - Mjerni instrumenti - Proofing - CTP ploče i ostali repromaterijal

Digitalni tisak

Inkjet digitalni tiskarski strojevi - Inkjet strojevi velikog formata - Elektrofotografski c/b digitalci - Kolor digitalci - Boje i ostali repromaterijal

Dorada

Bigerice – Falcerice – Laminatori – Rezačice - Strojevi za uvez - UV lakiranje - Dorada iz role - Izrada kartica - Multifunkcijski strojevi za doradu - Ostala doradna oprema

Produkcijski softver

Softverska rješenja i programski paketi za pripremu tiska, konverziju boja i probne otiske za ambalažni i komercijalni dio tiskarske industrije - MIS/ERP sustavi za upravljanje poslovnim procesima

Strukturno kabliranje

Računalne mreže, audio i video sustavi, konferencijski sustavi, usluge tehničke podrške

GRAFIK.NET D.O.O.

Trnjanska cesta 114
10000 ZAGREB
HRVATSKA
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
T +385 1 6137 414
ugp member badge1 350px

POŠALJI PORUKU

PRATITE NAS

  

Kolačiće koristimo za prilagođavanje sadržaja web mjesta, značajki društvenih medija i analizu prometa. Također dijelimo informacije o vašoj upotrebi ove web stranice s našim oglašivačkim i društvenim medijskim partnerima.