Grafik.net na LabelExpo-u – osvrt na sajam

POTPUNA DIGITALIZACIJA

U Bruxellesu je od 29.09 – 02.10.15. održan grafičarima dobro poznati sajam - LabelExpo Europe 2015.

Prvenstveno se želimo zahvaliti svim partnerima, kupcima i gostima koji su nas posjetili na sajmu, te nam svojim velikim interesom i izvrsnim odazivom i ovoga puta ukazali povjerenje. Na sajmu je bio prisutan prodajni team Grafik.net-a - Krešo Culjak, Dean Tolp, Antonio Zadro i Nikola Paulić, te naš slovenski partner Klemen Bister iz tvrtke Bisson Grafik iz Ljubljane.

Za sve one koji nisu bili u mogućnosti doći ove godine na sajam, pripremili smo kratak osvrt popraćen fotografijama kako bismo vam malo dočarali i približili atmosferu s ovogodišnjeg sajma i opuštenu atmosferu iz samog Bruxellesa.

Apsolutna hit tema ovogodišnjeg LabelExpo-a bila je digitalizacija. Cjelokupna izložba je bila u znaku digitalnog tiska do te mjere da su čak i proizvođači konvencionalnih strojeva predstavili svoja digitalna rješenja od hibridnih strojeva, dijelova digitalnog tiska do cjelovitih sustava za digitalni tisak u vlastitom razvoju, ili pak u suradnji s drugim proizvođačima. Potpuno je jasno da digitalni tisak u proizvodnji etiketa iz role nije više budućnost, već sadašnjost.

U razgovoru s posjetiteljima iz naše regije moglo bi se zaključiti da su baš svi zainteresirani za strojeve za digitalni tisak.

DURST je predstavljanjem novog sustava TAU 330E za digitalni tisak ostvario pun pogodak obzirom da je upravo takva ponuda nedostajala malim i srednjim poduzetnicima kakvih je najviše u našoj regiji. Posjećenost i interes na Durstovom štandu bila je iznimno velika, iako je i na svim ostalim štandovima ove godine bilo predstavljeno UV ink jet strojeva više no ikad. DURST je na Labelexpo-u 2015. ostvario izvanredne rezultate i ima razloga za veliko zadovoljstvo jer je po prvi puta zaključena prodaja nekoliko strojeva tijekom trajanja samog sajma.

KODAK je predstavio najnovije verzije workflowa za automatizirani tisak ambalaže - PRINERGY Workflow ver. 7 i InSite Prepress Portal sustav ver. 7, InkJet glave za online digitalnu personalizaciju - Prosper S seriju glava, novosti i nadogradnje NX-a i DIGICAP NX-a, a vrhunac ovogodišnjeg izlaganja bila je promocija FLEXCEL NX Wide 5080 sustava.

MGI je predstavio "JET varnish 3DW" digitalni Roll-to-Roll Sistem za Spot UV, 3D i folije, stvoren kao odgovor na sve veće tržišne zahtjeve tiska fleksibilne ambalaže i naljepnica, koji od sustava danas zahtijevaju uveliko unaprijeđene opcije dekorativnog finiširanja proizvoda na Roll-to-Roll mašinama.

O svim novinama prezentiranima na ovogodišnjem LabelExpo-u detaljnije ćemo pisati u narednom razdoblju, a za sve dodatne informacije, ponude i posebne angažmane, molimo da nas kontaktirate.

FOTOGALERIJA

Durst, Kodak, MGI

Epson, Konica Minolta

Izvansajamske aktivnosti...

 

GRAFIK.NET

Osjetite boje - Istražite mogućnosti - Otkrijte savršenstvo - 20 godina s vama

CTP SUSTAVI

CTP osvjetljivači - Razvijačice - Izlagači uređaji i ostali alati - Fleksografski sustavi - Mjerni instrumenti - Proofing - CTP ploče i ostali repromaterijal

Digitalni tisak

Inkjet digitalni tiskarski strojevi - Inkjet strojevi velikog formata - Elektrofotografski c/b digitalci - Kolor digitalci - Boje i ostali repromaterijal

Dorada

Bigerice – Falcerice – Laminatori – Rezačice - Strojevi za uvez - UV lakiranje - Dorada iz role - Izrada kartica - Multifunkcijski strojevi za doradu - Ostala doradna oprema

Produkcijski softver

Softverska rješenja i programski paketi za pripremu tiska, konverziju boja i probne otiske za ambalažni i komercijalni dio tiskarske industrije - MIS/ERP sustavi za upravljanje poslovnim procesima

Strukturno kabliranje

Računalne mreže, audio i video sustavi, konferencijski sustavi, usluge tehničke podrške

GRAFIK.NET D.O.O.

Odranska 1/1
10000 ZAGREB
HRVATSKA
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
T +385 1 6137 414
ugp member badge1 350px

POŠALJI PORUKU

PRATITE NAS

  

Kolačiće koristimo za prilagođavanje sadržaja web mjesta, značajki društvenih medija i analizu prometa. Također dijelimo informacije o vašoj upotrebi ove web stranice s našim oglašivačkim i društvenim medijskim partnerima.