VIVID – višestruko nagrađivana oprema za završnu obradu

Britanski proizvođač visokokvalitetnih uređaja za završnu obradu poput laminatora, ručnih rezalica, bindera i ljepilica s tradicijom poslovanja dugom 30 godina, prije 2 je godine pokrenuo proizvodnju digitalnih sustava za rezanje, što se pokazalo izuzetno uspješnim angažmanom.

VeloBlade Volta, Vividov digitalni sustav za rezanje daje vam slobodu lakog stvaranja jedinstvenih i sofisticiranih proizvoda po najisplativijoj cijeni na tržištu. Integriran s preciznim alatima za rezanje, biganje i perforiranje, VeloBlade Volta omogućuje vam izrezivanje bilo kojeg oblika ili strukture izravno iz vašeg dizajna, u samo jednom prolazu. Otisnuti i laminirani materijali čvrsto se drže na mjestu pomoću visokokvalitetne vakuumske transportne trake. Nakon rezanja, listovi se automatski odlažu s transportne trake na ladicu za izlaganje. Ulagači komplet vakumskih sisaljki radi zajedno s mlaznicama za raspuhivanje. Omogućuje ulaganje materijala do visine 150 mm u automatski ulagač, automatsku registraciju markera pomoću CCD kamere, što u konačnici omogućuje proizvodnju bez nadzora.

S današnjim danom Vivid je ostvario više od 160 prodaja svojih VeloBlade digitalnih sustava za rezanje, te dodavši Opciju DUAL proizvodnje na svom poznatom B1 VeloBlade Volta modelu omogućio istovremeno rezanje više poslova u jednom prolazu čime je interes za ovim sustavima  porastao. Već postojeći korisnici modela B1 VeloBlade Volta također mogu iskoristiti ovu opciju jednostavnom i brzom nadogradnjom.

U svoju ponudu Vivid je dodao i neke nove alate za rezanje VeloBlade Nexus kojima se postižu jedinstveni i složeni rezovi, bigovi i perforacije. Sposobnost izvođenja svega navedenog u jednom prolazu znači da VeloBlade asortiman digitalnih sustava za rezanje otvara beskrajne mogućnosti, a korisnicima nudi mogućnost proširenja ponude i na nova tržišta poput ambalaže.

U proteklom vrlo izazovnom razdoblju, tvrtka je uspjela konstruirati te pokrenuti svoju e-trgovinu Vivid Swift čime danas brzo i jednostavno nudi i isporučuje cijeli niz dostupnih materijala i alata za kompletan Vivid asortiman uključujući i Matrix laminatore.

S ponosom ističemo 3 instalacije ovih vrhunskih sustava u našoj Regiji. Posljednja instalacija uspješno je završena u studenom ove godine kod našeg dugogodišnjeg partnera i korisnika. O iskustvu korisnika i zadovoljstvu pisati ćemo u narednim objavama.

Podignite i vi svoju proizvodnju te završnu obradu na višu razinu širokom ponudom najnovije opreme i vrhunskih materijala iz VIVID asortimana. Slobodno nas kontaktirajte za više informacija.

GRAFIK.NET

Osjetite boje - Istražite mogućnosti - Otkrijte savršenstvo - 25 godina s vama

CTP I KONVENCIONALNI TISAK

CTP osvjetljivači - Razvijačice - Izlagači uređaji i ostali alati - Fleksografski sustavi - Mjerni instrumenti - Proofing - CTP ploče i ostali repromaterijal

Digitalni tisak

Inkjet digitalni tiskarski strojevi - Inkjet strojevi velikog formata - Elektrofotografski c/b digitalci - Kolor digitalci - Boje i ostali repromaterijal

Dorada

Bigerice – Falcerice – Laminatori – Rezačice - Strojevi za uvez - UV lakiranje - Dorada iz role - Izrada kartica - Multifunkcijski strojevi za doradu - Ostala doradna oprema

Produkcijski softver

Softverska rješenja i programski paketi za pripremu tiska, konverziju boja i probne otiske za ambalažni i komercijalni dio tiskarske industrije - MIS/ERP sustavi za upravljanje poslovnim procesima

Strukturno kabliranje

Računalne mreže, audio i video sustavi, konferencijski sustavi, usluge tehničke podrške

GRAFIK.NET D.O.O.

Trnjanska cesta 114
10000 ZAGREB
HRVATSKA
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
T +385 1 6137 414
ugp member badge1 350px

POŠALJI PORUKU

PRATITE NAS

  

Kolačiće koristimo za prilagođavanje sadržaja web mjesta, značajki društvenih medija i analizu prometa. Također dijelimo informacije o vašoj upotrebi ove web stranice s našim oglašivačkim i društvenim medijskim partnerima.