B.ON.D – BOX ON DEMAND

Kraj godine i početak nove obilježen je s dvije uspješne instalacije Zechini-jevih B.ON.D sustava. Prva instalacija bila je u Zagrebu u tiskari Systema Frontis gdje je instaliran sustav Mephisto XL sastavljen od koričarke koja se koristi za formiranje omotača kutija korištenjem hot melt ljepila, te rezača kuteva presvlake.

„Zechini-jev B.ON.D sustav kojim je nedavno upotpunjen naš proizvodni pogon značajno je ubrzao proizvodnju, a kvaliteta konačnog proizvoda je izuzetna. Za razliku od prije sada nam je dostupna široka lepeza materijala koji se mogu kaširati.
Zbog današnjeg tržišta naviknutog na narudžbe u zadnji čas te kratke rokove isporuke s ovim sustavom smo se preporodili jer nam omogućuje preciznu kalkulaciju dnevnih količina koje možemo proizvesti.“

Alen Sančanin, suvlasnik tiskare Systema Frontis iz Zagreba
 
Systema Frontis, mala digitalna tiskara ali s velikim i ozbiljnim poslovima usavršila je svoj zanat u području tiska malih, srednjih i velikih formata. Od naljepnica i žigova minimalnih veličina preko akreditacija, brošura, letaka sve do plakata velikih formata; pružat će vam konstantu profesionalnosti i kvalitete, a dokaz tomu su stalni višegodišnji klijenti i novi koji se ponovno vraćaju.

Potom, sredinom mjeseca siječnja naša sestrinska tvrtka iz Srbije Grafoadria odradila je drugu instalaciju u ofset tiskari Kolor Pres iz Lapova, Srbija.
Njihov se pak sustav sastoji od dvije mašine – Memphisto XL koričarke kao i u Systemi Frontis te prese E.S.B 2.0 koja nanosi presvlačni materijal na unaprijed formiranu kadicu, odnosno dno kutije.

Želite li i vi ući u svijet luksuzne ambalaže s atraktivnim profitnim maržama?
Zahvaljujući automatskoj promjeni formata i integriranoj jedinici za lijepljenje i premazivanje, B.ON.D je savršeno rješenje za male i srednje produkcije kutija s poklopcima, preklopnih i sklopivih kutija.


Na linku proizvođača možete pogledati video koji će vam zorno prikazati izuzetnu funkcionalnost ovih uređaja.

Tagovi: Zechini, B.ON.D

GRAFIK.NET D.O.O.

Trnjanska cesta 114
10000 ZAGREB
HRVATSKA
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
T +385 1 6137 414
ugp member badge1 350px

POŠALJI PORUKU

PRATITE NAS

  

Kolačiće koristimo za prilagođavanje sadržaja web mjesta, značajki društvenih medija i analizu prometa. Također dijelimo informacije o vašoj upotrebi ove web stranice s našim oglašivačkim i društvenim medijskim partnerima.