Potpora iz Europskog fonda za regionalni razvoj - Primjena IKT u službi optimiziranja poslovnih procesa

fond eu
2

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj

Naziv projekta: Primjena IKT u službi optimiziranja poslovnih procesa

Kratki opis projekta: Dana 18.11.2019. poduzeće Grafik.net d.o.o. potpisalo je s Ministarstvom gospodarstva, poduzetništva i obrta te Hrvatskom agencijom za malo gospodarstvo, inovacije i investicije, Ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava u svrhu provedbe projekta pod nazivom „Primjena IKT u službi optimiziranja poslovnih procesa“, referentna oznaka ugovora KK.03.2.1.19.0302. Provedba projekta sufinancirana je iz Europskih strukturnih i investicijskih fondova u financijskom razdoblju 2014.-2020.

Provedba ovog projekta omogućit će uvođenje sustava za upravljanje poslovnim procesima čime će se integrirati svi poslovni procesi u poduzeću. To se odnosi na 10 poslovnih procesa: proizvodnja, upravljanje ljudskim potencijalima, financije i računovodstvo, upravljanje imovinom, logistika, marketing, nabava, prodaja, strateško planiranje te upravljanje rizicima.

Ciljevi projekta: Poslovni i marketinški ciljevi su porast prihoda od prodaje, porast prihoda od izvoza, otvaranje 1 novog radnog mjesta, mogućnost pristupa informacijama iz raznih odjela poduzeća, kvalitetnije planiranje potreba proizvodnje, veća fleksibilnost radnih mjesta, automatizacija izdavanja dokumenata, jednostavnije planiranje i praćenje poslovnih aktivnosti kroz uvođenje kalendara aktivnosti, kvalitetno upravljanje odnosima s kupcima, učinkovita razmjena informacija i suradnja između dobavljača, zaposlenika i klijenata, bolje upravljanje portfoliom proizvoda i usluga i te bolja definicija cjenovnih politika.

Očekivani rezultati projekta:

  • Porast prihoda od prodaje
  • Porast prihoda od izvoza
  • Povećanje broja zaposlenih kroz otvaranje 1 novog radnog mjesta
  • Uvođenje IKT poslovnog rješenja
  • Unapređenje poslovnih procesa

Ukupna vrijednost projekta: 1.415.850,75 Kn

EU sufinanciranje projekta:  764.140,00 Kn

Razdoblje provedbe projekta: 24. listopada 2019. do 24. travnja 2021.

Kontakt osoba za više informacija: Krešo Culjak, mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.  , tel: +385 91  472 3451

Više informacija na www.strukturnifondovi.hr  i

https://strukturnifondovi.hr/natjecaji/poziv-na-dostavu-projektnih-prijedloga-poboljsanje-konkurentnosti-i-ucinkovitosti-msp-kroz-informacijske-i-komunikacijske-tehnologije-ikt/

 Sadržaj ove publikacije isključiva je odgovornost poduzeća Grafik.net d.o.o.

Potpora iz Europskog fonda za regionalni razvoj - Povećanje energetske učinkovitosti i korištenja OIE tvrtke Grafik.net d.o.o.

fond eu
2
fond eu
2

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj

Naziv projekta: Povećanje energetske učinkovitosti i korištenja OIE tvrtke Grafik.net d.o.o.

Kratki opis projekta: Dana 08.03.2019. poduzeće Grafik.net d.o.o. potpisalo je s Ministarstvom zaštite okoliša i energetike i s Fondom za zaštitu okolišta i energetsku učinkovitost Ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava u svrhu provedbe projekta pod nazivom „Povećanje energetske učinkovitosti i korištenja OIE tvrtke Grafik.net d.o.o.“, referentna oznaka ugovora KK.04.1.2.01.0053. Provedba projekta sufinancirana je iz Europskih strukturnih i investicijskih fondova u financijskom razdoblju 2014.-2020.

Ciljevi projekta: Cilj projekta je povećanje energetske učinkovitosti i korištenja obnovljivih izvora energije u trgovačkom objektu tvrtke Grafik.net d.o.o. kroz energetsku obnovu ovojnice kondicioniranog prostora zgrade, ugradnjom fotonaponskih pretvarača stupnja iskoristivosti većeg od 15% za vlastitu proizvodnju električne energije i s namjenom za vlastitu potrošnju, ugradnjom učinkovitijeg sustava rasvjete i ugradnjom dizalice topline zrak/voda visokog energetskog razreda za potrebe grijanja i hlađenja predmetne energetski troškovni cjeline.

Očekivani rezultati projekta:

  • ušteda godišnje isporučene energije u iznosu od 94%
  • smanjenje emisije CO2 za 16,9 t na godišnjoj razini

Ukupna vrijednost projekta: 2.144.926,25 Kn

EU sufinanciranje projekta: 1.368.346,06 Kn

Razdoblje provedbe projekta: od početka obavljanja aktivnosti projekta, najranije počevši od 01.01.2014. g. – do završetka obavljanja predmetnih aktivnosti odnosno do 01.05.2021. godine, a najduže do 30.06.2021. g.

Kontakt osoba za više informacija: Mirko Hudoletnjak, Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., +385 1 5556 760

Više informacija na www.strukturnifondovi.hr

Sadržaj ove publikacije isključiva je odgovornost poduzeća Grafik.net d.o.o.

Kontakt

Grafik.net d.o.o., TRNJANSKA CESTA 114, 10000 Zagreb

T +385 1 6137 414
F +385 1 6137 416 
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

KAKO DO NAS

grafiknet map 2021

 

Uvjeti korištenja Digitalna Prijevozna Karta mobilne aplikacije

 

1. Osnovne informacije o usluzi Digitalna Prijevozna Karta
1.1. Digitalna prijevozna karta mobilna aplikacija je usluga (u daljnjem tekstu Usluga) koja korisnicima usluga mobilnih operatera omogućava korištenje mobilne aplikacije za kupovinu , aktiviciju, validaciju digitalnih prijevoznih karata i informiranje o i informiranje o stanju usluga prijevoznog operatera u sustavu digitalne prijevozne karte.
1.2. Usluga je dostupna je fizičkim i pravnim osobama koje se koriste uslugom mobilne telefonije u telekomunikacijskim mrežama u Hrvatskoj za korisnike telekom operatera koji su uključeni u sustav digitalne prijevozne karte.
1.5. Korisnik je suglasan da je vlasnik broja telefona s kojim se prezueo aplikaciju i koristi za pristup podacima unutar Usluge.
1.7. Korisnik je dužan čuvati svoj mobilni uređaj kao i pristup uređaju te mobilnim aplikacijama pa tako i mobilnoj aplikaciji Digitalne Prijevozne Karte kako bi se zaštitio od njihovog neovlaštenog korištenja, odnosno neovlaštenog korištenja Usluge.
1.8. Vipnet ne preuzima odgovornost u slučaju neovlaštenog korištenja mobilnog uređaja kako bi se došlo do informacija vezanih uz drugu osobu, te bilo kakvu štetu nastalu eventualnim neovlaštenim korištenjem Usluge.
1.9. Usluga omogućava ograničeni broj servisa koji će se nadograđivati prema potrebama sustave Digitalne Prijevozne karte u kojem će se korisnika obavjesiti o novim servisima tj. promjena status pojedinih servisa. .
1.10. Usluga je primarno namjenjena korisnicima tj. putnicima u prijevozu radi lakše kupovine, aktivacije i validacije ispravnosti digitalne prijevozne karte na upit kontrolora prijevozničkog operatera gdje isto podlježe uvjetima korištenja karata u prijevozničkom poduzeću.
1.11. U slučaju brisanja ili reinstalacije ili nadogradnje aplikacije , pozadinski sustav će napraviti kopiju stanja karata. Karte se ne vežu uz osobu ili pretplatnički broj, već uz ID aplikacije na mobilnom uređaju.
1.12. Elementi u izborniku Usluge te lista dostupnih servisa razlikuju se ovisno o grupi i tipu korisnika te odabranom prijevozničkom poduzeću koji je uključen u sustav Digitalna Prijevozna karta.
1.13. Digitalna prijevozna karta kao usluga nije dostupna za korištenje za prijevoznička poduzeća koja nisu u sustavu digitalne karte.
1.13. Usluga omogućava pamćenje pristupnih podataka za pristup Usluzi putem Wi-Fi mreže. . Obaveza je svakog korisnika u slučaju otuđenja ili gubitka uređaja, te u slučaju promjene vlasnika uređaja ili trajnog nekorištenja.
1.14. Aplikacija će koristiti lokaciju korisnika samo za pozicioniranje prilikom pokretanja aplikacije za potrebe detekcije najbližeg prijevozničkog poduzeća tj. mjesta u kojem je usluga dostupna u sustavu Digitalna prijevoznička karta. Lokacija se ne koristi ni u koje druge svrhe. Ista informacija isto tako se ne prosljeđuje prema trećim stranama niti na cetnralni sustav.
1.15 Za pravilno korištenje Usluge potrebno je uključiti Bluetooth za vrijeme aktivacije kupljene Dgitialne Prijevozne karte.
1.16 Za kupovinu karte potrebno je zadovoljiti uvjete korištenja mPlati usluge tvrtke Trilix d.d. koji su definirani ovdje: www.mplati.hr

2. Korištenje Usluge
2.1. Preduvjet za korištenje Usluge posjedovanje je mobilnog uređaja na kojem je aplikacija podržana tj. za koje je izrađena odgovarajuća verzija aplikacije.
2.2. Usluga je razvijena u suradnji s tvrtkom Trilix d.o.o.. i GrafikNet d.o.o, a dostupna je kao "native" mobilna aplikacija za uređaje s iOS , Android operacijskim sustavom.
Aplikacija će raditi na Android uređajima s Android operacijskim sustavom inačice 5.0 i višim, te se može preuzeti putem Google Playa.
iOS aplikacija će raditi na iPhone i iPad uređajima s iOS operativnim sustavom minimalne inačice 5.0, a moći će se preuzeti iz Apple Storea. Napomena za iOS (1.10.2014.):
Korisnicima koji nemaju operacijski sustav iOS7 ili viši neće biti omogućena nadogradnja Moj Vip aplikacije od verzije 1.4.0.

Aplikacija je razvijena za rad sa originalnim verzijama operativnog sustava te Vipnet ne preuzima odgovornost za prilagodbu aplikacije
2.3. Korištenje Usluge započinje pokretanjem mobilne aplikacije "Digitalna Karta".
2.4. Aplikacija se ne može prenositi na drugi uređaj nego se može koristiti isključivo na onom uređaju na kojem je bila prvotno preuzeta (downloadana) ili pred-instalirana.
2.5. Podaci i usluge kojima se pristupa koristeći uslugu možda neće biti dostupni u svakom trenutku. Korisnik neće smatrati Vipnet odgovornim za bilo kakve greške u radu aplikacije ili eventualno kašnjenje u prijenosu podataka. U najboljoj namjeri, pružatelj usluge pokušat će učiniti sve što je u njegovoj moći da neometan rad sustava omogući maksimalni dostupan rad sustava.
2.6. Svaki korisnik dužan je zaštiti svoj uređaj od neovlaštenog korištenja pristupne točke na svom uređaju.
2.7. Vipnet nije odgovoran za eventualnu štetu koju Korisnik pretrpi u slučaju nezaštićene bežične WLAN veze.

2.9. Preuzimanjem i korištenjem Usluge korisnik prihvaća ove Uvjete korištenja.
3. Naplata Usluge
3.1. Prilikom preuzimanje aplikacije (download) sa marketa naplaćuje se prijenos podataka po naknadama iz tarifnog modela podataka u slučaju da se koristi Vipnet podatkovna mreža što vrijedi i za svako sljedeće ažuriranje aplikacije (update).
3.3. Prijenos podataka prilikom korištenja Usluge u inozemstvu (roaming) naplaćuje se prema važećem cjeniku iz tarifnog modela za prijenos podataka u inozemstvu za slučaj da se koristi podatkovna mreža Vipnetovih roaming partnera.
3.4. Korisnik može kupovati određene dostupne digitalne prijevozne karte. Prije kupovine korisnik će vidjeti cijenu naknade, izraženu sa PDV-om kao i dodatne naknade koje su definirane za određenu digitalnu prijevoznu kartu.
3.5. Kupovanjem digitalne prijevozne karte ili opcija korisnik prihvaća uvjete korištenja odabrane usluge. Uvjeti korištenja za svaku pojedinu digitalnu prijevoznu kartu moguće je potražiti na pripadajućim stranicma prijevozničkog poduzeća koji je u sustavu digitalne prijevozne karte.
3.6. Korisnik preuzima odgovornost za kupovine usluge na svojoj SIM kartici. Vipnet ne preuzima nikakvu odgovornost za troškove koji mogu nastati ako korisnik drugoj osobi da/posudi svoju SIM karticu ili uređaj.
4. Primjena Općih uvjeta poslovanja
4.1. Na slučajeve koji nisu riješeni ili regulirani ovim Uvjetima korištenja na odgovarajući će se način primjenjivati Opći uvjeti poslovanja VIPnet d.o.o. dostupni na internetskoj stranici www.vipnet.hr/o-vipnetu/opci-uvjeti-poslovanja za korisnike usluga u Vipnet mreži kao i drugi Vipnet-ovi posebni uvjeti i/ili specifikacije usluga koje korisnik koristi. Korištenje usluge može uključiti i druge telekom operatere u Hrvatskoj pa za iste vrijede uvjeti koji su definirani od njihove strane.
5. Pravo izmjene
5.1. Vipnet zadržava pravo izmjene ovih Uvjeta korištenja, o čemu će korisnici biti obaviješteni putem aplikacije ili na drugi primjeren način.
Ovi Uvjeti korištenja primjenjuju se od 19.07.2017. godine.

 

GRAFIK.NET

 

Grafik.net d.o.o. jedna je od vodećih kuća grafičke industrije u Hrvatskoj i regiji. Posluje već više od 20 godina i na tržištu se etablirao kao generalni zastupnik Kodaka, Dursta, Zunda i ostalih kvalitetnih dobavljača za područje Hrvatske i regije. Danas je poznat kao tvrtka koja nudi cjelovita rješenja za interaktivne grafičke komunikacije. Preko 120 klijenata je prepoznalo Grafik.net kao pouzdanog partnera, bilo da se radi o malim, srednjim, velikim tiskarama ili grafičkim studijima, marketinškim agencijama i svim partnerima koji imaju potrebe za učinkovitom grafičkom komunikacijom s korisnicima. Osim sveobuhvatnog asortimana, ono što čini Grafik.net jedinstvenim je individualni pristup svakom klijentu, maksimalna personalizacija, savjetovanje i podrška klijentima, te pouzdana servisna podrška, kao i kontinuirano ulaganje u izobrazbu svog stručnog kadra.

NAŠA VIZIJA
Zastupanjem najkvalitetnijih brendova, kontinuiranim ulaganjem u postojeća i nova tržišta, te razvojem proizvoda i usluga ostati i dalje uvjerljivi LIDER na tržištu rješenja za tiskarsku industriju u Hrvatskoj i regiji.

NAŠA MISIJA
Kao dobavljač cjelovitih rješenja u grafičkoj industriji najbolji smo u regiji. Premašujemo očekivanja naših klijenata kroz kontinuirano ulaganje u najnaprednije tehnologije i stručno osoblje te ćemo našim kupcima biti prvi izbor. Kroz individualni pristup svakom klijentu, nudimo cjelovitu ponudu kreiranu prema njihovim potrebama – opremu, stručno savjetovanje, edukaciju i servis te time pružamo kvalitetan doprinos konkurentnosti klijenta. Ukratko, klijentima pružamo CJELOVITA rješenja za SVE proizvodne procese u tiskarskoj industriji.

POVIJESNI PUT GRAFIK.NET-A

2000 Tvrtka osnovana 01.09.
2000 Generalni distributer tvrtke CREO za Hrvatsku i BiH
2001 Instalirano prvo komercijalno digitalno rješenje proizvodnje ploča
2004 Instalirano prvo novinsko digitalno rješenje proizvodnje ploča
2004 Instalirano prvo flexo digitalno rješenje proizvodnje ploča
2005 Generalni distributer tvrtke Kodak-a za Hrvatsku, BiH, Makedoniju i Kosovo
2006 U ponudu uvedena rješenja za digitalni tisak i doradni uređaji za digitalni tisak
2008 Instaliran prvi digitalni produkcijski tiskarski stroj Kodak Nexpress
2011 Kvalificirani FOGRA partner za PSO certifikaciju (za ofset tiskare)
2013 Generalni distributer DURST-a za Hrvatsku, Srbiju, Sloveniju i BiH
2015 Pokrenuta Grafik.net akademija
2015 Generalni distributer tvrtke EngView za Hrvatsku, BiH, Sloveniju, Srbiju, Crnu Goru, Kosovo i Makedoniju
2016 Generalni distributer tvrtke Zund za Hrvatsku, Srbiju, BiH, Makedoniju, Kosovo, Crnu Goru i Albaniju
2017 U ponudu uvedeno MIS software rješenje MULTIPRESS
2017 Instaliran prvi DURST Tau 330E u Regiji
2018 Instaliran 200.-ti KODAK termalni CTP u Regiji
2018 Kvalificirani FOGRA partner za PSD certifikaciju (za digitalne tiskare)
2019 Završen projekt unaprijeđenja otisnute ambalaže u makedonskoj tvrtci ALKALOID
2020 Instaliran prvi DURST P5 u Regiji

Tvrtka je startala sa samo 3 zaposlenika, da bi kroz ovih 20 godina izrasla u ozbiljnu kompaniju koja danas zapošljava 29 djelatnika. Ponosni smo na svoj kadar, te uvijek i svuda ističemo kompetencije, stručnost, školovanost, strast za inovacijama i odgovorno ponašanje svih naših zaposlenika. Redovito opslužujemo stotinjak stalnih klijenata i korisnika naših proizvoda i vrhunskih servisnih usluga. Kako do sada, tako i u budućnosti, planiramo pratiti trendove, prepoznavati i predviđati ih, te se truditi biti uvijek korak ispred.

Praćenje potreba i želja naših klijenata i korisnika za nas je velik poticaj i izazov da iz dana u dan budemo sve bolji. Svoju strast za novim tehnologijama, inovacijama i poslovnim trendovima stoga svakodnevno dijelimo sa svim svojim partnerima, vjernim korisnicima, te na taj način želimo poticati razvoj branše, tržišta i šire zajednice.

Više članaka ...

GRAFIK.NET D.O.O.

Trnjanska cesta 114
10000 ZAGREB
HRVATSKA
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
T +385 1 6137 414
ugp member badge1 350px

POŠALJI PORUKU

PRATITE NAS

  

Kolačiće koristimo za prilagođavanje sadržaja web mjesta, značajki društvenih medija i analizu prometa. Također dijelimo informacije o vašoj upotrebi ove web stranice s našim oglašivačkim i društvenim medijskim partnerima.